Adres boot den helder naar texel

Datum van publicatie: 15.07.2019

Extra afvaarten en reistijd De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km. Adres Teso veerhaven Maakt u gebruik van een navigatiesysteem?

Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7. De terminal in Den Helder. Het is een voetveer dus auto's kunnen niet mee. Home Naar Texel Boot Auto en motor. Op het NS-station in Den Helder neemt u lijnbus

Het eiland Ameland. Kijk dan naar Over Texel. Veerhaven Texel Bekijk de voorzieningen op de veerhaven op Texel. Via het ticketloket komt u op het opstelterrein. De terminal in Den Helder.

De laatste boot  naar Den Helder  vertrekt altijd om

Waddeneilanden

De Texelstroom kan meer personenauto's vervoeren dan de Dokter Wagemaker en is bovendien schoner en duurzamer. Is of wordt de scholier tijdens het betreffende schooljaar 18 jaar? Op drukke dagen vaart de boot twee keer per uur.

Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen. Per boot naar Texel , voor velen iets om naar uit te kijken.

  • Ervaar het echte eilandgevoel!
  • De boot brengt u snel en gemakkelijk met uw auto of motor van Den Helder naar Texel.

Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen. Wilt u de auto achterlaten in Den Helder. Als u geen bagage bij u heeft kunt u in de veerhaven op Texel ook een fiets adres boot den helder naar texel tandem huren.

De kaartjes voor een auto of voetpassagier zijn erg goedkoop. Het verst weg van de veerhaven op Texel ligt het dorp Cocksdorp. De terminal in Den Helder.

Internationaal (NL-UK)

De laatste boot  naar Den Helder  vertrekt altijd om Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7 uur! Tickets besteld via de Teso website, ticketautomaat of beschikt u over een Teso pas?

Bent u zakelijke klant van de Teso. De Dokter Wagemaker is de voorganger van de Texelstroom. Een kaartje is geen reservering, want u kunt geen afvaarten reserveren. Als het druk is wordt er een extra boot ingezet waardoor er dus ieder half uur een veerboot naar Texel vertrekt.

U kunt ook aan het loket in Den Helder uw kaartje kopen!

Teso Texel

Houd u er rekening mee dat dit parkeerterrein een beperkt aantal plaatsen heeft, het staat met name in de zomermaanden regelmatig vol en is onbewaakt. De eerste boot vertrekt dus 0m 6. Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso. Het verst weg van de veerhaven op Texel ligt het dorp Cocksdorp. Openbaar vervoer op Texel.

Neemt u uw auto niet mee naar Texel of komt u met het openbaar vervoer? Op Texel kunt u heel veel zien en doen. Zoeken naar:. Adres Teso veerhaven Maakt u gebruik van een navigatiesysteem. Daarover leest u hier meer. Let op. Op de website van TESO kunt u ook eventueel verwachte wachttijden vinden. Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, adres boot den helder naar texel, of bij een van de ticketautomaten, je telefoonaccu sneller leeg raakt!

Tarieven oversteek

Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar.

Ontdek Texel te voet! Vanaf Den Helder.

Vanaf Texel vertrekt de boot dagelijks op het hele uur naar Den Helder. Hierin is een wachtruimte met invaliden toiletten, koffie- en snoepautomaten. De veerhaven in Den Helder is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |