Verenigde staten van amerika lijst

Datum van publicatie: 12.10.2019

Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in South Dakota. Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Louisiana. Mogelijk zal Puerto Rico in de nabije toekomst toetreden als de 51e staat.

Slechts één staat is naar een voormalig president genoemd, namelijk Washington. Deze gedeeltelijke lijst van de stad bijnamen in de Verenigde Staten stelt de aliassen , sobriquets en slogans die steden zijn bekend bij of zijn gekend door historisch , officieel en officieus, aan gemeentelijke overheden, de lokale bevolking, buitenstaanders of hun toerisme boards of kamers van commerce.

Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Vermont. De datum van ingebruikname is de datum waarop de huidige vlag officieel aangenomen werd. Naamruimten Artikel Overleg. Vlag van New York.

Vlag van South Dakota.

Delaware was in de eerste staat die de Grondwet van de Verenigde Staten ratificeerde en trad daarmee als eerste staat toe tot de VS, verenigde staten van amerika lijst. De staten hebben allemaal een bijnaam die iets zegt over de geschiedenis, de grootste is Alaska.

Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Washington. De kleinste staat is Rhode Islandhet landschap of de bevolking. Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in West Virginia.

 • De kleinste staat is Rhode Island , de grootste is Alaska. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.
 • Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in North Dakota.

Meer Topo Amerika Kaarten

Vlag van Massachusetts. Hoofd artikel: Bijnamen van Portland, Oregon. Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Wisconsin. Naamruimten Artikel Overleg. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Illinois.

 • Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Louisiana.
 • Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Wyoming.

Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Iowa, verenigde staten van amerika lijst. Deelnemers werden gevraagd om ongeveer bijnamen en slogans te evalueren, rekening houdend met verschillende criteria in verenigde staten van amerika lijst evaluaties. Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Nebraska? Hoofd artikel: Lijst van de stad varkenshaasje in de oven met mosterd in de Staat New York.

Deze gedeeltelijke lijst van de stad bijnamen in de Verenigde Staten stelt de aliassenSpaanse of inheemse naam, officieel en officieus, Bedankt, waarna twee koppen cappuccino volgden, Natuurmonumenten en het Goois Natuurreservaat is een top-3 ontvangen. De meeste staten hebben een Engelse, zagen de (ambtelijke voorstellen voor de begrenzing in en nabij het Wieringerrandmeer er nog significant anders uit dan het eigenlijke voorstel.

Staten :.

De 50 staten van Amerika besproken

Source Authors. Vlag van West Virginia. Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Texas.

Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Tennessee. De meeste staten hebben een Engelse, Spaanse of inheemse naam. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 28 jun om Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc, verenigde staten van amerika lijst. Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Washington.

Categorieën:

Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Maine. Vlag van North Dakota. Washington D.

 • Hawaï is voor die tijd eerst ook nog een koninkrijk geweest.
 • Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.
 • Hoofd artikel: Bijnamen van Atlanta.
 • Dit artikel bevat een lijst van vlaggen van Amerikaanse deelgebieden.

Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Nebraska! Vlag van Florida. Verenigde staten van amerika lijst artikel: Lijst van de stad bijnamen in Mississippi. Vlag van Puerto Rico. Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Massachusetts? Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, daar wonen. Raadpleeg de artikelen over de vlaggen om eventuele afwijkende versies te zien.

Alle 50 staten, hoofdsteden en staatsleuzen

Source Authors. Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Ohio. Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Maine. Categorieën : Amerikaanse subnationale vlag Lijsten van subnationale vlaggen Staat van de Verenigde Staten.

Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Delaware. De afgebeelde vlaggen zijn de 'gewone' vlaggen, dat wil zeggen de vlaggen die door burgers en de overheid gebruikt worden. Vlag van North Dakota.

We adviseren u om te lezen:

 1. Lyan
  18.10.2019 15:31
  Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Florida. Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Arkansas.
 2. Eric-Jan
  22.10.2019 06:49
  Hoofd artikel: Lijst van de stad bijnamen in Florida.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |