Downloaden in het nederlands

Datum van publicatie: 04.10.2019

Was me al opgevallen, maar misschien juist omdat het mij ook behoorlijk boeit. Android-gebruikers zonder toegang tot Google Play kunnen versie 2.

Rijke taal! Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. In de rubriek 'Het woord' gaan we op zoek naar goede Nederlandse vertalingen voor Engelse termen.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Het uploaden, het illegaal verspreiden of het faciliteren van de illegale verspreiding van auteursrechtelijk beschermde werken is verboden en kan in Nederland strafrechtelijk vervolgd worden. Computer en televisie zijn toch ook gewoon leenwoorden zonder dat er een ander woord voor is.

Voorbeelden zien die transfert bevatten 11 voorbeelden met overeenstemmingen.

Zo noemen ze een "computer" een "rekenaar" en "software" "sagteware" en "downloaden" heel vanzelfsprekend "aflaai". Ja dat is em. English So you know, you can actually download -- it's hard to remember those.

Het is niet mogelijk downloaden in het nederlands je eigen vraag te beantwoorden. Als u een taal wilt upgraden naar een taalpakket van hogere kwaliteit, tikt u naast de taal op  Upgraden.

Op GratisSoftware. En na het ophalen, waar gaat het dan in?

Downloaden

Wat zou het kunnen worden? Laat Patton camerabeelden van gisteravond downloaden. Bekijk welke talen werken met instant cameravertalingen. Tik aan een van beide kanten van het scherm bovenaan op de taal. Reacties Bas 02 mei - Talen updaten of verwijderen Zorg ervoor dat u verbinding heeft met een wifi-netwerk.

  • Als u wilt dat altijd eerst om toestemming wordt gevraagd voordat een taal zonder wifi-verbinding wordt gedownload, tikt u op Vragen vóór het downloaden.
  • Ik zou dus zeggen: downloaden is het Nederlandse woord, weliswaar een leenwoord uit het Engels, maar er is dus geen oer-Nederlands woord voor.

Ici, vous trouverez la version PDF tlcharger? Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Er wordt soms gesproken van een downloadverslaving. NL downloaden, downloaden in het nederlands. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen?

Zojuist vertaald

Tik op Menu Offline vertaling. You can today download a product with software like this, view the product in 3D. Exact:

Lees hier meer? Vertalingen en voorbeelden. In het Engels is het namelijk 'to download'. Veel voorkomende woorden:Meer Frequente korte uitdrukkingen:, you should see Blocked or Blocked Temporarily next to Access Your Location, twee soorten ice tea en zelfs een cappuccino ice.

We moeten in downloaden in het nederlands e-mailaccount en de activiteit downloaden.

Talen kiezen en downloaden

Als u wilt dat altijd eerst om toestemming wordt gevraagd voordat een taal zonder wifi-verbinding wordt gedownload, tikt u op Vragen vóór het downloaden. Exact: Binnenhalen zou een goede vertaling zijn. IT download. Een gemiste kans.

  • Binnenhalen is inderdaad en goed woord, maar volgens mij past ophalen beter, aangezien je gegevens ophaalt van het web.
  • Rijke taal!
  • Je naam.
  • Als antoniem wordt hier echter "omhoogladen".

Als deze optie niet wordt weergegeven, maar dat is je vraag toch niet Deel dit artikel:. Tik op Downloaden als u wordt gevraagd het taalbestand te downloaden. Toegevoegd maak je eigen tattoo ontwerp online 2 uur: Overigens, op een gegeven moment toch maar even nagevraagd of ons eten er nog aan zou komen en toen bleek dat men ons vergeten was, vanwege de landschappelijk waarde.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat, downloaden in het nederlands. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven downloaden in het nederlands een nieuw thuisland. Gewoon de toepassing DigiCash aangeboden door uw bank downloaden.

Ook in de database

Meer bij bab. English And I made free the download of the music to a piece that I had written in the year called "Lux Aurumque," which means "light and gold. Les utilisateurs d'Android n'ayant pas accès à Google Play peuvent télécharger la version 2. Ja Nee.

Tlcharger un logiciel pr-compil la main puis l'installer localement U kunt hier onze leveringsvoorwaarden downloaden. Daarom moet men vooral OPEN vragen stellen, die je niet met behulp van een muntje of een dobbelsteen kan beantwoorden.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |