Foto op hout maken action

Datum van publicatie: 06.10.2019

Ik heb alles gedaan volgens je fimpje. Het ziet er ook waanzinnig uit!! Ik heb het hout niet afgelakt o.

Zulke leuke ideeën zijn zo fijn om van een hobby van te maken!!! Ikzelf gebruik de houtlijm van pattex. Hoi, Jij schrijft gel medium in stap 2 maar op de foto heb je een gewoon flesje acryl vernis liggen. Ik heb vaak de volgende dag geen tijd om dit te doen. Mailen kan naar isabelcristinas. Vandaag beantwoord ik de meest gestelde vragen en publique , zodat ik hopelijk nog meer van jullie op weg kan helpen!

Maar nu is mijn vraag, ik heb gesso en crea podge gekocht.

Het werkt niet bij mij; de hele afbeelding haal ik van het hout en de foto is slecht zichtbaar! Alvast bedankt. Beste, Heb je dit op gewoon papier geprint of op speciaal papier, foto op hout maken action. Ik heb het meerdere malen geprobeerd en het blijft mislukken. Het is wel wit, maar er zit heel licht grijs doorheen.

Naast dat je bij zelfgemaakte spullen best mag zien dat het imperfect is dat maakt het onderscheid tussen een fabrieksproduct , vind ik het ook nog eens extra leuk staan! Ik merkte dat de eerste laag er prima afging met een vochtig doekje.

Alle stappen voor jouw foto op hout gemaakt?

Wat voor printer heb je gebruikt om de foto te printen? Manier 2 Hard. Manier 1 Easy Peasy , Foto boven. Ik zal de gel ook minder dik leggen en gelijkmatiger aanbrengen omdat ik denk dat dit een beter resultaat zal geven. Ik heb een gewone huis tuin en keuken printer gebruikt en dat werkt ook. Een printer. Wrijf niet te hard.

Ga ik foto op hout maken action week nog proberen. Zelf een foto op hout maken woensdag 7 oktober Groetjes Eva. Wil zo graag een foto van de vriendin van mijn zoon uit Suriname op hout bewerken! Om dit in de toekomst te voorkomen wrijf ik al het papier eraf zover ik kan zien en laat ik het vervolgens opdrogen.

Primary Sidebar

Als je de foto opent op de laptop zit je als het goed is al in een simpel standaard bewerkingsprogramma. Wellicht dat dit voor jou helpt. Doe ik iets verkeerd vast wel, maar ik weet niet hoe dit komt, of wat ik fout doe.

Ik heb vaak de volgende dag geen tijd om dit te doen Gr Stefan. Waarmee moet je printen? Het droogt redelijk snel foto op hout maken action je ziet meteen een mooi resultaat. Ik weet wel dat regelmatig ook vrij goedkoop de echte Mod Podge bij de Kruidvat te eten ze in japan hond staat. Als je denkt wl genoeg gebruikt te hebben, kan het ook zijn dat het papier nog niet goed droog was.

Reader Interactions

Maar nu is mijn vraag, ik heb gesso en crea podge gekocht. Ik heb een tip! Nog niet eerder gezien.

 • Moet ik ander hout gebruiken?
 • Geen enkele bouwmarkt bij ons in de buurt heeft het.
 • Je hebt het volgende nodig: Een gespiegelde foto.
 • Ga het opnieuw proberen met een foto geprint door laserprinter….

Thanks for sharing. Op het moment dat je het papier eraf haalt, foto op hout maken action, houd je alleen de kleuren over die zijn afgedrukt op je papier. Ikzelf gebruik de houtlijm van pattex. Oh goeie tip. Heb alle tips gelezen en gister om 5u nog een poging gedaan! Nu is het wachten tot de lijm droog is. Home Creatoppers Foto op hout overbrengen.

Download de handleiding

Ik heb het hout niet afgelakt o. Wordt er nu een beetje wanhopig van. Ik weet niet eens of wij die hebben, maar het lukte prima.

Werkt dit hetzelfde als ik canvas in plaats van hout wil gebruiken. Alien van Erkelens. En als dat zo is welke printer raad je dan aan?

We adviseren u om te lezen:

 1. Liliana
  13.10.2019 14:22
  Mod podge of gel medium? Manier 1 Easy Peasy , Links.
 2. Elvire
  09.10.2019 01:29
  Werkt deze ook als Gel Medium? Bedankt voor de duidelijke uitleg.
  Jaromir
  08.10.2019 21:25
  Eventueel wat home deco verf voor de randen van het hout. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |