Internet zwemscore module inloggen

Datum van publicatie: 06.10.2019

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wij zijn dan ook blij dat de KNZB voor deze samenwerking gekozen heeft.

Naamgegevens: De naam van de zwemleerling, mailadres en lesgegevens worden getoond. Handleiding mijnboerennatuur. Plan Plan Internet BV ontwikkelt al vele jaren het systeem in nauwe samenwerking met haar gebruikers en autoriteiten op het gebied van zwemopleidingen.

Installatie Silverlight Om te kunnen werken met Magister is het nodig dat Silverlight op de computer is geïnstalleerd. Inleiding Nadere informatie. U kunt ook onderstaande informatie lezen Nadere informatie.

De Nadere informatie.

User Manager 4 2. Het schriftje Handleiding DigiRecord. U kunt ook onderstaande informatie lezen. Het Zorgportaal bevindt zich in een beveiligde omgeving en er Nadere informatie, internet zwemscore module inloggen.

Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst.

Zwemschool de Drijver

Plan Plan Internet BV ontwikkelt al vele jaren het systeem in nauwe samenwerking met haar gebruikers en autoriteiten op het gebied van zwemopleidingen.

Scholengemeenschap Bonaire Magister handleiding voor ouders Installatie Silverlight Om te kunnen werken met Magister is het nodig dat Silverlight op de computer is geïnstalleerd. De Internet Zwemscore Module van Plan Plan Internet BV is het meest uitgebreide zwemlesadministratie- en kassasysteem voor zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen.

Het onderstreepte woord geeft aan waar het vervolgscherm betrekking op heeft. We besteden daar veel aandacht aan met het zwemboek en de online informatie over de lessen.

 • RIVM - Peridos.
 • XIMEx handleiding Gebruiker.

Handleiding Zorgportaal Wat is het Zorgportaal! Wachtwoord wijzigen 4. Gebruik van het ouderportaal Midden-Brabant Voor het gebruik op uw mobiele telefoon of tablet Waarom hebben we de Regiovervoer App gemaakt. Via de knop Reserveren achter de mogelijke tijd met datum wordt de inhaalles gereserveerd. Internet zwemscore module inloggen krijgt een korte uitleg in 12 stappen. Klik daarna op Vandaagscherm.

Hiernaast kunt u inloggen om

To make this website work, we log user data and share it with processors. Handleiding DigiRecord. Wat heeft u nodig? Internet Zwemscore Module.

Hieronder ziet u de benodigde stappen Nadere informatie. Inhoudelijke informatie over de Nadere informatie. Scholengemeenschap Bonaire Magister handleiding voor ouders Installatie Silverlight Om te kunnen werken met Magister is het nodig dat Silverlight op de computer is genstalleerd, internet zwemscore module inloggen.

Belangrijk 3 2! Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren.

Ook een professionele website voor jouw zwemschool?

I agree. Zwemscores: De datum waarop een beoordeling heeft plaatsgevonden wordt in het scherm getoond. Handleiding voor Android Installeer Signcall 1.

Helptekst Internet Zwemscore Module Persoonlijke pagina. Handleiding www.

 • Dit document beschrijft Nadere informatie.
 • U heeft een gekregen met de inloggegevens voor het portaal van SOMtoday.
 • Voor de eerste keer inloggen 2.
 • Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten.

Het is goed mogelijk dat Silverlight al op uw computer staat: er zijn meer programma. U kunt uw rit met Regiovervoer Midden Brabant op verschillende manieren bestellen. Deze e-mail heeft als onderwerp: Welkom Nadere informatie. Menu Eigen gegevens Na het klikken op het menu Eigen gegevens worden de persoonlijke gegevens getoond. Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1.

U heeft al een account voor Portavita voor antistolling. Klik op de applicatie, internet zwemscore module inloggen.

Maandag 3 april 2017

Handleiding Magister voor personeel 2. KNZB contact inloggen. Midden-Brabant Voor het gebruik op uw mobiele telefoon of tablet Waarom hebben we de Regiovervoer App gemaakt?

Afmelden les: Na het klikken op afmelden les ziet u een overzicht met de geplande lessen voor de komende periode. Dit document beschrijft? Het fotoboek Dit document beschrijft Nadere informatie.

We adviseren u om te lezen:

 1. Amila
  09.10.2019 20:46
  Met Zwemscore kunnen ouders en kinderen gemakkelijk zelf de voortgang van de zwemlessen volgen op internet.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |