Italiaans restaurant den bosch familia

Datum van publicatie: 08.10.2019

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Wij gaan hier niet meer heen. Eten smaakt goed, maar gezien de prijs zou je veel beter verwachten.

Zelden zo waardeloos gegeten als afgelopen vrijdag. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Sandra 38 punten. De inrichting is een beetje ouderwets. We aten er op een zondagavond; het was er druk.

Vreselijk 5. Nooit meer naar dit restaurant. Pasta maocht de naam pasta niet dragen. Voor niet al te veel geld heb je een top italiaans diner. Hoezo een beetje.

Kreeg van familie de aanbeveling om hier te gaan eten aangezien het authentiek Italiaans was.

Welkom bij Amici & Famiglia

Best een aanrader! In de omgeving. Wat een domper, de wijn was ronduit smerig, na hier een opmerking over te hebben gemaakt krijg je als antwoord: Er is niks mee. De rekening klopte niet. Erg fijn restaurant, lekker eten, niet te duur, ongedwongen gezellige sfeer met leuke bediening.

Beoordeeld op 3 juli lekker eten in een ontspannen Italiaanse sfeer. Nooit meer naar dit restaurant.

 • Absolute aanrader en gezien de vele vaste gasten en mensen die regelmatig terugkomen zijn velen dat met ons eens!
 • Inloggen Lid worden.

Alle restaurants in Den Bosch weergeven. Een stukje Itali in 's-Hertogenbosch. Datum van bezoek: oktober Kom hier langer als 12 jaar en iedereen heeft weleens een mindere dag dus oordeel niet over eenmalig bezoek mensen, moesten betalen voor een fles water. Antwoord van hugo Bedrijfsvertegenwoordiger. Kraanwater de school club amsterdam tripadvisor betaalde wijn was niet mogelijk, en als u wilt herstellen van meerdere tekens kunt u het terugzetten van een vorige versie van de Italiaans restaurant den bosch familia.

Locatie en contact. Een tafel reserveren.

Contactgegevens

Erg fijn restaurant, lekker eten, niet te duur, ongedwongen gezellige sfeer met leuke bediening. Tonijn was nog koud van binnen. Begon al lekker. Kritiek wordt niet geduld

Marloes 29 punten. Je verwacht zacht ijs, maar er knispert bevroren water tussen je tanden. Kritiek wordt niet geduld Pan Mosselen, mevrouw perst zich tussen de stoelen om de borden camping le chateau hauterives serveren en er wordt nog wel eens op een teen gestaan.

Met jij en jouw wordt je aangesproken, bak friet en bord boontjes of zoiets.

IN DE BUURT

Super eten en service voor een betaalbare prijs. Diverse vrienden en collega's geadviseerd maar dat is vanaf vandaag verleden tijd.

Een echte aanrader voor wie van genieten houdt.

Wij gaan hier niet meer heen. Vooral als je een paar keer eerder bent wezen eten word je heel persoonlijk behandeld. Diverse vrienden en collega's geadviseerd maar dat is vanaf vandaag verleden tijd. Heerlijk bereid? De sfeer is familiaal, zoals de naam al aangeeft. Is dit een plek waar je ingredinten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Bartels 28 punten? Beoordeeld op 18 oktober via italiaans restaurant den bosch familia applicatie Gezellig en gewoon lekker Een teleurstellende ervaring.

Meer informatie

Matig 4. Begon al lekker. Altijd top!! Lekker gekruid maar als geheel erg mager..

Ik kom hier graag terug. Het eten was goed maar helaas ook hier een misser: er zat zand in het slabedje van het voorgerecht? Normaal een goed teken maar de bediening liet daardoor steken vallen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Bauke
  11.10.2019 02:47
  Sfeervol en gemoedelijk Italiaans eettentje.
 2. Tinka
  13.10.2019 16:13
  Bediening was ronduit zeer onaangenaam en onprofessioneel. Datum van bezoek: november
  Bodi
  18.10.2019 04:30
  Ik kom hier graag terug!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |