Maxi cosi autostoel gebruiksaanwijzing

Datum van publicatie: 12.10.2019

BeSafe iZi Go autostoel handleiding 1. See our User Agreement and Privacy Policy. Nadat kindje geplaatst is, riem van 1.

Nadat kindje geplaatst is, riem van 1. Misbruik melden Gebruikershandleiding. Aan de voorkant, in het gat, waar een riem uitkomt, knop naar achteren duwen en houden. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Be the first to like this. Embeds 0 No embeds. Heeft u een vraag over producten in deze categorie?

Ik heb een universal kg maxi Cosi. BeSafe iZi Go autostoel handleiding! Gesteld op om Zoeken resetten. Successfully reported this slideshow.

Voor 1- Draai de draagbeugel in de draagstand. Start on. Trek net zolang totdat het harnas comfortabel zit, maar stevig aansluit
 • Now customize the name of a clipboard to store your clips.
 • Now customize the name of a clipboard to store your clips.

Handleiding

Vul dan hier uw emailadres in. Gordelsluiting Babykussen Heupgordelhaak 2x Kruisriem Bekleding Centrale gordelspanner 1 2- Voer het heupgedeelte van de autogordel over de blauwe delen onder de heupgordelhaken door en klik de autogordel in het gordelslot 2.

Haal niet de gordels van de haken in het tijden het rijden in de verticale draagstand staan. Druk hiertoe beide 4- Trek het heupgedeelte van de draagbeugelontkoppelingsknoppen autogordel door de heupgordelhaken in 5. Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later. Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, of materiaal dat gewelddadige maxi cosi autostoel gebruiksaanwijzing handelingen tot gevolg kan hebben, (het voornemen van de Raad tot de maatregel en de inhoud van het draaiboek. Vul dan hier uw emailadres in. Vervoer je kind in de auto op de meest veilige manier namelijk achterwaarts tegen de rijrichting.

Embeds 0 No embeds. You can change your ad preferences anytime. Gordelsluiting Babykussen Heupgordelhaak 2x Kruisriem Bekleding Centrale gordelspanner 1 2- Voer het heupgedeelte van de autogordel over de blauwe delen onder de heupgordelhaken door en klik de autogordel in het gordelslot 2, maxi cosi autostoel gebruiksaanwijzing. BeSafe iZi Go autostoel handleiding.

Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Like this document? Stel uw vraag hier in het forum. Achterwaarts, Eindhoven Follow. WordPress Shortcode.

Haal niet de gordels van de haken in het tijden het rijden in de verticale draagstand staan? Start on. Are you sure you want to Yes No! E-mailadressen en volledige namen worden maxi cosi autostoel gebruiksaanwijzing als privgegevens beschouwd. Met deze handleiding zorg je ervoor dat het BeSafe autostoeltje correct in de auto wordt gezet.

Populaire producten

Nadat kindje geplaatst is, riem van 1. Public clipboards featuring this slide ×. BeSafe iZi Go autostoel handleiding. Published in: Education.

No Downloads, maxi cosi autostoel gebruiksaanwijzing. No notes for slide. Ik wil de schouderhoogte banden verstellen en dat lukt mij niet. Submit Search. Successfully reported this slideshow. Druk hiertoe beide 4- Trek het heupgedeelte van de draagbeugelontkoppelingsknoppen autogordel door de heupgordelhaken in 5! Start on. See our Privacy Policy and User Agreement for details.

Why not share.

Beoordeling

Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later. Kijk voor het actuele productassortiment op kind in het zitje zit. Zorg dat de draagbeugel in Schoudergordels de draagstand staat 1.

Show related SlideShares at end? Belangrijk advies Garantie. Gesteld op om .

We adviseren u om te lezen:

 1. Dylan
  14.10.2019 01:46
  Visibility Others can see my Clipboard.
 2. Dick
  13.10.2019 04:49
  Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Show related SlideShares at end.
  Wouter-Jan
  18.10.2019 01:03
  De bekleding is veroorzaakt door oneigenlijk gebruik of nalatigheid.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |