Opel zafira motormanagement lampje resetten

Datum van publicatie: 02.08.2019

En dan na plus minus 4 jaar weer, opel zafira motormanagement lampje resetten. Weer het zelfde gelazer.

Ik snap dat de tips met alles vervangen worden gegeven, je moet deze tips ook in het licht zien van "nieuwe auto, olie lekt in de kabelboom, wat te doen, wat wordt er bij dealers voorgeschreven" etc etc. Lampje eruit. Na lang wachten toch nog even een update, en daar direct nog een vraag aan vast. Bij stoppen voor een stoplicht of in de file sloeg de motor af. Misschien bedoel je de luchtmassameter?

Kan de ECU op een andere manier gechecked worden. Artikel schrijven. Quote Durashift maar ff hoor. Plotseling ging bij laag toerental het motormanagement lampje aan. En komen er geen storingen uit, als je dan nog een stukjer rijdt, kan je uitlezen met een simpel OBD bluetooth dongeltje als je daarin interesse hebt.

Verras me! Sommige scanapparaten hebben een automatische optie en een "Yes"- of "Clear"-knop Ja of Leegmaken in plaats van de "Erase"-knop.

Aanbevolen berichten

Kan je dus keer starten 's ochtends in de file. Over dit artikel Aan dit artikel is bijgedragen door Jay Safford. Precies, ik denk maar zo, hoe meer electronica hoe meer er fout kan gaan. Vond je dit een nuttig artikel? Hoi, wat bij mij volgens mij niet het geval is.

Misschien bedoel je de luchtmassameter?

  • Gelukkig was de garage heel coulant want men heeft na diverse keren testen, vervangen, en resetten alleen de nieuwe lamda-sonde laten betalen. Aanmelden Registreer.
  • Is je lamda-sonde gecontroleerd?

Het motorstoringslampje geeft aan dat er een probleem is met de auto, opel zafira motormanagement lampje resetten.

De garage moet het probleem niet bij de klant leggen,dan geef je je eigen onkunde toe. In dit artikel: Een scanapparaat wijkagent bergen op zoom borgvliet De code wissen ouderwetse manier Bronnen? Dit is alleen acceptabel om een diagnostisch proces af te ronden bij het identificeren van een probleem. Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid?

Deel dit bericht Link naar bericht Deel via andere websites. Schrijf de melding of meldingen op in de volgorde waarin ze te zien waren, zodat je ze later kunt gebruiken bij eventuele reparaties.

Je lijkt met een lastig probleem te zitten. Ja Nee. Nou sterkte. Als het MM lampje weer gaat branden dan rijdt je vrouw meteen naar de dealer en desnoods zet ze de motor niet uit maar laat die gewoon draaien zolang het MM lampje brand.

Ik had laatst eenzelfde storing gehad van een van onze klanten. Gerelateerde artikelen. Reageer op deze discussie Off topic Zoeken in. Tegenwoording vervangen ze de hele bende en de klant opel zafira motormanagement lampje resetten maar,dan maar wachten tot er echt een goede storing inzit. Tot nu toe is de auto al 2x bij de dealer geweest waarbij de eerste keer de labda-sensor vervangen is en de tweede keer alleen de storing gereset is.

Nee maar 50 jaar geleden hadden ze opel zafira motormanagement lampje resetten geen boardcomputers, injectie en ga zo maar door, niet werd wat je ervan verwachtte?

Vraag & aanbod

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Doorrijden met lampje aan zou ik zelf niet doen, want als er zich in de loop van de tijd andere storingen gaan voordoen krijg je daar geen signaal van, het lampje brand immers al , en dat zou ook wel eens duur kunnen worden. Je lijkt met een lastig probleem te zitten.

Heb de auto sinds vrijdag, 5 dagen dus nu. Maar jij leest dus ook of. Kastje zegt,ander onderdeel vervagen,dealer duwt er nieuw onderdeel in,weer euro. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Zo denk ik er ook over,er is tenslotte maar 1 die zich dood lacht.

Tot hij plotseling gejat was Nog even aan mijn vriend gevraagd: Op vrijdag zelf begon het lampje na 20km opel zafira motormanagement lampje resetten te branden, waarvoor the vampire diaries elena age dus amper 3 maanden eerder naar de garage is geweest! Vond je dit een nuttig artikel.

Join the conversation

Na lang wachten toch nog even een update, en daar direct nog een vraag aan vast. De foutmeldingen zijn nu gewist, waardoor het motorstoringslampje uitgaat.

Aanbevolen berichten.

Deel het:. Als de kvs een vekeerde waarde aangeeft wil dat nog niet zeggen dat nog niet zeggen dat er een storing is. Zo denk ik er ook over,er is tenslotte maar 1 die zich dood lacht!

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |