Relaxia lanzasur club zoover

Datum van publicatie: 11.10.2019

Speciaal bedankje aan de kok Hassan en het barpersoneel. Antwerpen, België.

Wij hopen u binnenkort weer te zien in één van onze hotels Relaxia. Reisgezelschap in 1 kamer. Costa Adeje. Gold award. Rest assured that we will communicate all your comments to the departments involved.

Zoover Awards. Daarnaast zijn er een mini- en maxiclub aanwezig waar kinderen van alle leeftijden mee kunnen doen aan leuke activiteiten en kan er gespeeld worden in de speeltuin van Relaxia Lanzasur Club. Ons huisje was schoon en werd 5x in de week schoon gemaakt en kregen we ook nieuwe handdoeken.

Slaapbank is voor jonge kinderen en te klein voor oudere kids. Uw vakantie wordt gecontroleerd p, relaxia lanzasur club zoover.

Het Flamingo-strand bevindt zich op ca.
 • Het waterpark Aqualava naast het park is een feestje met uitdagende waterglijbanen. Hotel info Jouw selectie Recensies.
 • C4 Bar Lounge Club. Kies een andere datum.

Populaire landen

Nederlandstalig animatieprogramma. Voorbij de haven is een lange en gezellige boulevard. Dear guest, We are delighted to read your comments here on the Zoover community.

Gratis parkeren. Ontzettend genoten, week is echt voorbij gevlogen L Immen ,

Het park is ruim opgezet en de huisjes prima van grootte. Wie zijn wij. We zaten hier 13 dagen en het was een heerlijke vakantie, relaxia lanzasur club zoover. Registreer u nu als eigenaar en beheer uw eigen pagina op Zoover. Nooit meer C Schutte ,  Aanrader Colette Wasmogelijkheid selfservice. Het faciliteitenaanbod op de meeste kamers wordt afgerond met een terras waar de gasten zich heerlijk kunnen ontspannen.

Relaxia Lanzasur Club

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. In de middag kan er bij de bars en in het restaurant thee gehaald worden, maar ook lekkere snacks. Klantbeoordelingen van.

Kinderen zullen zich gegarandeerd vermaken tijdens een verblijf in Relaxia Lanzasur Relaxia lanzasur club zoover. Appartement Fariones. Zeer schoon. Please let us know about reservations in the future, it will be a pleasure to see you once again here with us. Bekijk prijs.

Zoover relaxia lanzasur club lanzaplaya los girasoles jandialuz

Badhanddoek te huur! Eens maar niet weer. Bungalows Relaxia Lanzasur Club beschikt over 2 bars waaronder een poolbar en een restaurant. Saturn Palace. Goed om te weten: er is een wasmachine beschikbaar en een minimarkt aanwezig in Relaxia Lanzasur Club.

 • Hotel Seaside Los Jameos Playa.
 • Gewoon een goed hotel.
 • Luchthaven Lanzarote 25 km Alle vluchten bekijken.
 • Aanrader Colette

Kinderen Met aquapark Kinderzwembad Speeltuin. Schoonmaak restaurant kan beter. Klein stukje lopen naar een hele gezellige boulevard. Antwerpen, Belgi? Betaalde wifi. En voor degene die graag op de hoogte blijven: het resort biedt gratis wifi. Appartementen relaxia lanzasur club zoover prima.

Jouw verblijf in Bungalows Relaxia Lanzasur Club

En weinig variatie. Accommodatiecode: Accommodatie 2-kamerbungalow incl. Bent u de eigenaar? De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig.

Waterpark is ideaal en ook handig dat daar eten en drinken gehaald kan worden? E-mail de link naar deze accommodatie bewaren. Wij hopen natuurlijk jullie zo snel mogelijk te mogen begroeten.

We adviseren u om te lezen:

 1. Anissa
  12.10.2019 11:24
  Er wordt veel zorg en aandacht besteed aan de kwaliteit van de buffetten.
 2. Astrid
  14.10.2019 18:54
  De schoonmaak van de huisjes kan veel beter.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |