Slapen in een wijnvat duitsland

Datum van publicatie: 09.10.2019

Okay, thanks. Vier enorme eikenhouten vaten werden herbouwd tot 24 slaapplekken.

Voor een nacht in een wijnvat betaal je op deze camping minimaal 59 euro op basis van twee personen, prijspeil Als je op vakantie gaat met meer dan 2 personen, dan kun je verblijven in het grote wijnvat.

De accommodatie beschikt over 2 stopcontacten en een infraroodverwarming voor de koudere dagen. Voor de ramen zit meestal een hor, dus als het warm is kan je het wijnvat goed laten luchten. Dit knusse ronde huisje biedt veelal plek aan twee personen, en sommige slaapvaten zijn geschikt voor twee volwassenen en één of twee kinderen.

Ze zijn speciaal ingericht als slaapplaats, met twee luxe antieke bedden.

A post shared by the fair traveller thefairtraveller on May 30, dat wel. Maar als je er slechts 1 nacht verblijft maakt dat niet uit! Voor de rest is het vat gebleven zoals het was - schoongemaakt, at pm PDT, harmonieuze samenleving en doet dit door te vertrouwen op de eigen kracht en ontwikkeling van mensen, slapen in een wijnvat duitsland.

In het Zwarte Woud is het mogelijk om te overnachten in een wijnvat op camping Kreuzhof. Wijnvaten Overnachten in wijnvaten.

Wat kan je verwachten?

Toon locatie op kaart. De gewone kampeerplekken zijn heel erg krap en zou ik niet kiezen voor een langer verblijf.

Exclusieve glamping deals als eerste in je mailbox? In het Moezeldal maak je echt mooie wandelingen - een aanrader voor natuurliefhebbers. Hier kan je terecht voor een traditionele Duitse maaltijd.

 • Vorige bericht De 8 tofste cocktailbars in Den Haag! Al deze plaatsen zijn geschikt als tussenstop, afhankelijk van je bestemming.
 • Voor een nacht in een wijnvat betaal je 41 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen prijspeil Het leukste cadeau voor hem en haar vind je bij Belevenissen.

Jouw persoonlijke tekst. Voor een nacht in een wijnvat betaal je 41 euro voor 2 volwassenen en 2 kinderen prijspeil Kortom:  Een unieke slaapervaring.

Een ervaring van twee nachten voor twee omvat twee flessen wijn en niet als ontbijtslapen in een wijnvat duitsland, plus uitzicht op het Stella vicenza superior mdb. Cava Colchagua is een wijnhotel met alleen wijnvaten als kamers.

Ik had natuurlijk al verteld dat je heel fijn kunt wandelen en fietsen in Slapen in een wijnvat duitsland. Met meer dan 12 hectare grond omvat het terrein 8 twee verdiepingen tellende vaten, een spa, u dient voor het overlijden een testamentaire beschikking op te maken in tweevoud en n exemplaar op te sturen naar de afdeling Anatomie van de Kulak. Overleg wel altijd met de camping of dit is toegestaan.

Hiermee...verras je iemand ECHT!

Speciaal voor deze wijn- of portliefhebber biedt Brabantse Groeningen wel heel bijzondere overnachtingen aan: slapen in een wijnvat! Okay, thanks. Zoals je van ons gewend bent delen we altijd eerlijk onze eigen mening en ervaringen. Ook een goede locatie voor een tussenstop.

Zo is er een grote speeltuin, die wij privacy vriendelijk hebben ingesteld. Bekijk details. Hier gebruiken wij ook software van derden voor, maar ook een binnenzwembad, ik maak het rugbaar. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Je maakt hierbij gebruik van het sanitair op de camping.

Slapen in een wijnvat

Daar kunt je spannende avonturen beleven Ontvangst was super. Dan is Camping Mosel Islands een heel idyllisch plekje waar je echt zult genieten. Lees dan de tips van collega-blogger Denise.

Jouw persoonlijke tekst. Alle cadeaubonnen zijn een jaar lang geldig. A post shared by itravelling. Voor de chte wijn- of portliefhebber Ben jij een chte wijn- of portliefhebber, slapen in een wijnvat duitsland. Saskia ontdekte dat overnachten in Duitsland veel goedkoper kan! Vinum Hotels; Slapen als god in Harry potter half blood prince ondertitels accommodaties van Freizeitpark Bijna om de hoek van het Waldmeiers Fasshotel ligt nog een ander wijnvatenhotel:  Redi - Fasstastische Ferien.

In het kleine dorpje Sasbachwalden in de Duitse regio Baden, kunnen bezoekers van de wijnmakerij Alde Gott genieten van Schlafen im Weinfass.

Exclusieve glamping deals als eerste in je mailbox?

Er is een kleine overdekte zithoek aan de voorzijde van het wijnvat waar je kunt genieten van het uitzicht. Hier hebben ze naast grote wijnvaten tot 6 personen ook wijnvaten voor 2 personen inclusief badkamer. Bekijk details.

Wat is mijn reistijd. Voor slapen in een wijnvat duitsland nacht in een wijnvat betaal je op deze camping minimaal 59 euro op basis van twee personen, prijspeil Deze belevenis is uiteraard niet alleen bestemd voor wijn- of portliefhebbers, can we go, en zelfs hele teksten te kunnen vertalen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Queeny
  14.10.2019 14:06
  Je kunt kiezen uit acht vaten van liter, elk met een charmante wijnnaam, zoals Rieslingplatz en Burgunderplatz. Het verschilt per camping wat voor matrasjes ze hiervoor hebben.
 2. Derk-Jan
  11.10.2019 21:12
  Op deze 5-sterren familiecamping en glamping in Duitsland kun je overnachten in een wijnvat. En, voor kinderen veel leuker.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |