Varen op de linge geldermalsen

Datum van publicatie: 11.07.2019

Allergie of dieetwensen Onze lunches en buffetten worden hoofdzakelijk in buffetvorm aangeboden en bestaan uit een vooraf vastgestelde samenstelling. Bekijk de Vaarkalender ».

De Linge is een prachtige rivier om te bevaren, maar de hoeveelheid ligplaatsen houdt niet over. Achter de muur de koepel van het Hofje van mevrouw Van Aerden, een achttiende-eeuws onderkomen voor ongehuwde dames. Gelukkig hebben we ook nog een fiets om dit prachtige gebied te verkennen! Tussen Beesd en Deil ligt ter hoogte van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt een aanlegsteiger waar je beperkt mag aanmeren.

Allergie of dieetwensen Onze lunches en buffetten worden hoofdzakelijk in buffetvorm aangeboden en bestaan uit een vooraf vastgestelde samenstelling.

Bekijk de Vaarkalender handtekening in mail iphone. Ik ben een jonge ondernemer van 21 jaar met veel ambities met een jong varen op de linge geldermalsen en moet dus ook nog veel leren, graag hoor ik uw op en aanmerkingen om zo mijn dienstverlening te verbeteren. Vaar mee op onze speciale bloesemtochten in het voorjaar en bewonder de fruitbomen met die prachtig bloeiende bloesems of de steeds groter wordende appeltjes peertjes kersen en pruimen; de juwelen van de Betuwe.

De diepgang is tot Leerdam 2 meter 70, daarna wordt het 2 meter. In Museum Oud Asperen kun je zien hoe een  arbeidersgezin woonde aan het eind van de 19e eeuw. Het is in ieder geval de langste rivier van Nederland: de Linge.

 • Verder langs de route stroomopwaarts komt u eerst langs Asperen en dan langs de keersluizen van Asperen. Van het wegvaren tot het aanmeren, en ook erna!
 • Om de stad ligt de gerestaureerde stadswal, duidelijk te zien vanaf de Linge. De vier poorten in de muur zijn in de 19e eeuw gesloopt.

Elektrische boot

Zicht op de Linge vanaf de sluis bij Arkel. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor bagage. Wie wil dat nu niet!?

Ome Willem   Deze sloep is uitgerust met een 9. Na Asperen merkt u dat de Linge wat smaller word en wat meer door het betoverende landschap begint te slingeren.

 • Het nabij gelegen fort is vooral in de zomer een bezoek waard, want dan worden er exposities gehouden.
 • U vaart vlak na Beesd onder het immens brede viaduct van de A2 door en meteen daarna merkt u dat de Linge nog smaller gaat worden en ook slingert de mooiste rivier van Nederland zich nog meer door het landschap. Heukelum is een prima plaats om te overnachten.

De opstapplaats van Lingevaren is bij een prachtig terras aan de Linge. Onze comfortabele schepen zijn verwarmd en 1 van de schepen heeft airco. Lingesloep Leerdam ontzorgt u graag! Gelukkig hebben we ook nog een fiets om dit bacterie in bloed overlijden gebied te verkennen.

Hier is het dus mogelijk om achteraf te dineren of te lunchen, varen op de linge geldermalsen. Vanaf zijn we begonnen met het concept betaalbare boten en sloepen aan te bieden voor zowel de consument als bedrijven.

Zie nog meer foto's en informatie over deze boot! Heukelum is een prima plaats om te overnachten. Suggesties en opmerkingen!

Dit is wellicht een goed idee. Bij groepen wordt er per tafel afgerekend. Achter de muur de koepel van het Hofje van mevrouw Van Aerden, een achttiende-eeuws onderkomen voor ongehuwde dames. Sinds varen op de linge geldermalsen de mogelijkheden divers uitgebreid en zijn samenwerkingen gestart met lokale organisaties.

U vaart vlak na Beesd onder het immens brede viaduct van de A2 door en meteen daarna merkt u dat de Linge nog smaller gaat worden en ook slingert de mooiste rivier van Nederland zich nog meer door het landschap.

Varen op de Linge

Wij bereiden geen gerechten aan boord. De reddingssloep is een stalen boot voor 4 personen. Allergie of dieetwensen Onze lunches en buffetten worden hoofdzakelijk in buffetvorm aangeboden en bestaan uit een vooraf vastgestelde samenstelling.

De korenmolen bij Deil. Hier is het dus mogelijk om achteraf te dineren of te lunchen. Vanaf zijn we begonnen met het concept betaalbare boten en sloepen aan te bieden voor zowel de consument als bedrijven? Reserveren verplicht voor mindervaliden? Er zijn nog luchtige cake zonder boter enkele van dit type sluizen ter wereld.

Als je aan de noordoever ligt kun je met een pontje het plaatsje bezoeken, varen op de linge geldermalsen. Het voordek is om te toveren tot een ruim zonnedek.

Dit is wellicht een goed idee! De buffetten worden kant-en-klaar geleverd door de catering. Je moet degene aan stuurboord nemen.

Populaire berichten & pagina’s

Nog niet uitgevaren? De blauwe lijn rechtsboven gaat naar Buren, de blauwe lijnen linksonder gaan in noordelijke richting naar Vianen en in zuidelijke richting naar Gorinchem.

Sinds zijn de mogelijkheden divers uitgebreid en zijn samenwerkingen gestart met lokale organisaties.

We hebben alle vaarten onderverdeeld in categorien zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken. Verder langs de route stroomopwaarts komt u eerst langs Asperen en dan langs de keersluizen van Asperen. De vier poorten in de muur zijn in de 19e eeuw gesloopt, varen op de linge geldermalsen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Nathanja
  15.07.2019 00:16
  Zie nog meer foto's en informatie over deze boot! Type: Alle Rondvaarten Themavaarten.
 2. Gözde
  12.07.2019 06:36
  Hiervoor kunt het formulier onder aan deze pagina gebruiken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |