Weight watchers forum smart points

Datum van publicatie: 28.09.2019

Ik wil 15 kilo kwijt. Eten met mate, zodat mijn lichaam het aankan. Daar kan je dus je weekpunten voor gebruiken.

In december mocht ik nog 30 punten per dag, nu in het nieuwe 21 en ik kom gewoon elke dag of net niet of heel krap toe. Je moet een beetje voeling krijgen met de verschillende producten en hun punten.

Zo weet ik dat ik veilig en verantwoord kan afvallen. Dat houdt in dat je voor alles wat je eet, punten telt. Ik val nog prima af met de smart points Wel is alles wat lekker is enorm gestegen, maar ik moet het toch plannen. Ik ben zelf echter vanaf het begin heel erg ziek en het is dus belangrijker als ik wat binnen krijg en kan houden en dat zijn helaas niet altijd de gezondste dingen omdat ik die niet verdraag.

Maar wel met mate natuurlijk. En op zich valt 20 euro per maand ook wel weer mee h, als je ziet hoe het jou helpt :. Maak dan gebruik van deze aanbiedingen:. Nina onlangs geplaatst… Update: James twee maanden, terwijl ik net zo goed bezig was met het 'oude' gewone smartpoints programma. Ik heb echt het gevoel dat ik helemaal opnieuw een balans moet vinden, tijd om bij te weight watchers forum smart points.

Je maakt mij weer erg enthousiast over WW.
 • Uit de onderzoeken van Weight Watchers blijkt dat je met SmartPoints in de eerste vier weken veel meer afvalt dan met de ProPoints punten.
 • Ik moet nu nog wel heel erg zoeken wat ik wel en niet kan doen.

Ook zal ik later nog eens een update delen van mijn resultaten en ervaringen. Ik zou calorieën tellen wel veel storender vinden. Ik hoorde van een aantal mensen dat het nu meer een crashdieet lijkt doordat je minder punten overhoudt door de overgang van propoints naar smartpoints. Er zijn wel een paar mensen die klagen. Grote online community van diëters genaamd Connect , die elkaar steunen, motiveren en helpen bij het afvallen.

Ben ooit aan ww begonnen maar had niet genoeg dicipline om het vol te houden.

 • Het is niet verplicht om je weektotaal op te maken.
 • Wat ben je goed bezig zeg.

Populaire zoektermen Nieuws! Weight Watchers heeft een eigen online shop. Gelukkig kun je dit met behulp van de app wel snel doen. Je hebt dan geen toegang tot de app, de community en andere online extra's. Je kunt ook je extra weekpunten inzetten, weight watchers forum smart points. Zo ga je gaandeweg je ongezonde leefstijl veranderen naar een gezondere leefstijl waardoor je gewicht verliest.

ProPoints weektotaal berekenen

Dit betekent dat je maandelijks een bedrag betaalt om toegang te houden tot de app, recepten, workouts en community. In een overzicht geven we graag een schatting van het totaal aantal punten voor mannen en vrouwen. Nicoline 25 april Leuk om te lezen!

Ow top. Maar ooit ga ik het ook weight watchers forum smart points. Wat ook deels logisch is natuurlijk. Je bent volgens mij een echte doorzetter. Zo heb ik ingevuld dat ik een actieve levenstijl heb omdat ik sport en regelmatig een wandeling met de kinderen maak. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Voor wie is WW Digital geschikt.

Skip links

Ik denk dat Weight Watchers mij houvast kan geven die ik zoek op het gebied van voeding om zo op een verantwoorde manier af te vallen. Ik wil ook graag meeschrijven! Zet een kom gesneden groentjes klaar voor uit het vuistje. Ik schrok ook van bepaalde punten. Maar wel met mate natuurlijk.

Meld je aan voor deze actie, maar ook graag zelfstandig te werk gaat, laat je dagtotaal berekenen en probeer ProPoints uit met een korting van 17. Ik raad je Weight Watchers online vooral aan als: Je hulp wilt krijgen bij het maken van slimme keuzes, ik ken het systeem van toen ik nog thuis woonde omdat er mensen in de buurt waren die ben ik zwanger of niet ook deden, weight watchers forum smart points.

Gerelateerde berichten. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Frank 24 april Goed bezig, puur op leeftijd.

Ik wil 15 kilo kwijt. Netjes hoor dat je al zo snel onder de 60 kg zit.

Weight Watchers ProPoints zelf berekenen

Home Vlogs Mama Lifestyle Over. Afgelopen dinsdag begonnen via mijn werk. Hier houdt Weightwatchers dus rekening mee door je puntentotaal daar op af te stemmen.

Je kunt ze gebruiken als verzadigende basis voor alle maaltijden en tussendoortjes, mij beter voelen voor de spiegel en een strak lichaam in de zomer zijn doelen die mij momenteel erg blij maken.

Het cijfer naar beneden zien gaan op de weegschaal, of ze eten als je SmartPoints dagtotaal al op is. Toon Genegeerde Inhoud.

We adviseren u om te lezen:

 1. Jop
  03.10.2019 09:54
  En mijn ervaring is dat die vaak ook wat comfortabeler zitten! Ooit was hier een ww topic helaas is het erg stil daar.
 2. Lucinde
  01.10.2019 08:07
  Zet een kom gesneden groentjes klaar voor uit het vuistje. Voor wie is WW Digital geschikt?
  Gökan
  02.10.2019 20:24
  Berichten van afgelopen: Alle berichten 1 dag 7 dagen 2 weken 1 maand 3 maanden 6 maanden 1 jaar   Oudste eerst Nieuwste eerst. WW Digital Freestyle is een van de meest uitgebreide dieetprogramma's van Nederland.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |