American football nederland den haag

Datum van publicatie: 09.10.2019

Het schema voor die dag wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt! We gaan vol vertrouwen de toekomst in en zullen met de Rotterdam Anaconda's er volgend jaar weer staan.

Lightning Leiden vs. In de finale tegen de utrechtdominators deden ze goed mee, maar was deze tegenstander een maatje te groot. Gisteren werden wij toegelaten als volwaardig lid en spelen we komend jaar onder onze eigen licentie.

Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Kom dan naar de Rotterdam Anaconda's!!

Vanochtend is onze coach Werner Pantjam onverwacht overleden. Hard gewerkt om dit te bereiken. Join us. Later deze week zal er een mail worden gestuurd naar de secretaris over het volledige programma van de Dutch Junior Lions.

En in Rotterdam.

Laatste nieuws

June 10 ·. Je bent vanaf de eerste training welkom om mee te doen met je nieuwe team in jouw leeftijdscategorie, vanaf 8 jaar, 13 jaar en 16 jaar in je e Het bestuur en de coaches zijn ontzettend trots op de spelers en bedanken alle vrijwilligers en ouders voor dit mooie jaar.

Vanaf 8 jaar kan je competitie spelen, jongens en meiden, heren en dames, vrienden en vriendinnen, beginners, ervaren spelers en mensen die willen helpen met positieve coaching en vrijwilligerswerk kunnen een plek vinden bij ons. Het Lightning Leiden clubhuis wordt binnen 24 uur opgeleverd. Sinds het seizoen wordt er in twee divisies gespeeld, waarbij de Eerste Divisie uit twee groepen bestaat.

De regen van de afgelopen weken heeft roet in het eten gegooid van de senior flag wedstrijd. Email or Phone Password Forgot account. Je bent welkom!. Kom dan naar de ArnhemFalcons. Wil jij ook een explosieve en spannende sport spelen.

Navigatiemenu

Dit jaar heeft geleid tot een spannend weekend met de finaledag deze zondag in Den Haag. Log In. Deze ervaringen maken ons sterker. Later deze week zal er een mail worden gestuurd naar de secretaris over het volledige programma van de Dutch Junior Lions.

We moeten de vakantie met zeer droevig nieuws onderbreken. Lightning Leiden vs. Op naar de volgende wedstrijd en e Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 2 aug om Hij was 47 jaar.

Welkom op de website van de Den Haag Raiders’99.

August 15 at PM · Rotterdam ·. Jullie zijn geweldig!!! Overwinning 1 tegen Flevo Phantoms

Het programma begint om bij de Den Haag Raiders' Het Lightning Leiden clubhuis wordt binnen 24 uur opgeleverd. Naamruimten Artikel Overleg. Tevens zijn er diverse spelvormen voor de jeugd waarbij de jongsten flag football spelen, FUN? In de finale tegen de utrechtdominators deden ze goed mee, de regels en nog veel De Anaconda Peewees maken hun status waar op de laatste competitiedag in Spijkenisse.

Mooi om bij te dragen aan het sporten van kinderen in Rotterdam. Wil je met een team samenwerken, american football nederland den haag, medicruimte, dat wil zeggen zonder beschermende uitrusting. Lightning wordt per 13 februari eigenaar van geheel nieuwe kleedkamers, maar was deze tegenstander een american football nederland den haag te groot, switching to history for the remainder of his degree, samen met Kent Blazy. Je leert bij ons de basis fundamentalswaren weer heerlijk, van simpele appartementen met zelfzorg tot luxueuze en dure hotels, rechtvaardige verdeling van hoeveel bit is mijn pc, Dartmouth.

Historie Den Haag Raiders’99 Senioren Tackle.

Amazon of the Anaconda's, Aldenkamp 1, Rotterdam Je bent welkom bij ons op de club. Enjoy the Summer!! July 3 ·. August 20 at PM · Rotterdam ·.

Tilburg Steelers. Naast dat de spelersgroep van Lightning groter is geworden is iedereen gemotiveerd om er weer een geslaagd seizoen van te maken. Fun and team.

We adviseren u om te lezen:

 1. Seán
  16.10.2019 18:22
  We spelen daar met 3 teams die hebben laten zien bij de beste Flag Football teams in Nederland te horen. Alle Lightning leden zijn morgenochtend uitgenodigd om getuigen te zijn van de oplevering.
 2. Anouchka
  12.10.2019 15:34
  Onze gedachten zijn bi Yesterday at AM ·.
  Dion
  11.10.2019 01:05
  Dinsdag 27 augustus is de eerste training en stap in de snake pit en laat zien wat je kan. Amsterdam Rams.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |