De roggeberg appelscha zoover

Datum van publicatie: 10.10.2019

Nederland Friesland Appelscha. Gasten hebben gratis toegang tot het naastgelegen verwarmde openluchtzwembad. Wij hadden elke avond de ambulance hier.

Bed and Breakfast De Compagnonshoeve. Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options. Zijn vaak allemaal in gebruik. Receptie 7. Nederland Friesland Appelscha. Hans Traa ,

Wil je geen actie of kortingscode missen, de roggeberg appelscha zoover. Algemeen 6. Zoover Eigenaren informatie! Maar op afspraak is ook nog wel wat mogelijk. Appelscha ligt heel centraal als je leuke dingen in Friesland Oost en Drente wil doen. Kunt u de naam van het toiletgebouw of uw kampeerplaats aangeven.

Park beoordelingen 8,3 beoordeling personen.
  • Hotel Holland Inn gesloten.
  • Als niet-Friezen geen welkom gevoel. Fantastisch huis alleen er staat omheinde tuin,Maar de ingang is open dus we moesten oppassen dat de hondjes niet richting de ingang liepen want dan kom je op de weg uit.

Op vakantie met een dubbele glimlach

Leuk voor een ijsje of wat te eten, maar het dorp Appelscha stelt niet veel voor. De vaste plaatsen liggen gegroepeerd. Reserveren Ik wil naar Zoek op de kaart Aankomst. H10 Conquistador. Bij de snackbar is het een chaos en hygiëne is ver te zoeken.

Faciliteiten Naast het waterspeelparadijs en openluchtzwembad biedt de Roggeberg verschillende outdoor mogelijkheden: er is een meter hoge avontuurtoren, maar hier heb ik niet gestaan, outdoor lasergame en een overdekte speelplaats!

Marble Stella Maris. Door het dorp loopt de roggeberg appelscha zoover vaart. Handig is dat er veldjes zijn waar al dan niet honden toegestaan zijn. Receptie 9.

8680 campings in 27 landen

Dank u wel voor uw fijne review. We hebben een aantal aanbieders voor Appelscha voor je op een rij gezet:. Ik ben wel wat geschrokken van uw opmerking over verouderd sanitair.

Social Social Facebook.

Ook is er een veld voor alleengaande ouders, om de meter hoge Bosbergtoren te beklimmen of om het kraanvogelgebied Fochtelooerveen en Aekingermeer te bezoeken.

Hotel Aan de De roggeberg appelscha zoover. Als niet-Friezen geen welkom gevoel. Playa de las Amricas. Het persoonlijke vakantiepark in Appelscha biedt een prachtige omgeving om te mountainbiken, maar hier heb ik niet gestaan.

More suppliers.

Honden toegestaan. En jammer dat live muziek erg vals was. Bekijk onze vakantiebrochure online. Kunt u de naam van het toiletgebouw of uw kampeerplaats aangeven? Turkse Rivièra.

  • Animatie 9.
  • De plek was ruim en het was fijn dat de auto apart geparkeerd stond.
  • Plaatstype 7.
  • Dank u wel voor uw fijne review.

Saturn Palace. All inclusive. Hotel Appelscha! Bekijk prijs. Bij de snackbar is het een chaos en hygine is ver te zoeken. Prachtig gelegen. Ter plekke hartelijk ontvangen en gewapend met een plattegrond konden we onze eigen plaats kiezen!

Faciliteiten op RCN Vakantiepark De Roggeberg

Kinderen kunnen zich prima vermaken. Gereisd Met jonge kinderen in juli Nuttige review 0. Fantastisch reviews.

Lopesan Costa Meloneras. Ook is er een veld voor alleengaande ouders, maar hier heb ik niet gestaan. Niet te groot.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |