Kasteel de hoge vuursche

Datum van publicatie: 07.10.2019

Ik kom kijken! Flexibilteit in de voorbereiding, bijv: mijn zusje wou lunch voor een kleine groep mensen regelen en dat was niet mogelijk.

Aantal deelnemers:. De uitstraling van het interieur Kasteel De Hooge Vuursche is eigentijds en sfeervol. Meer Win je huwelijksdag terug! Melvin Van den Berg Trouwdag 15 oktober De sfeer sprak ons aan, het chique en statige.

Het was een perfecte trouwdag! All in arrangementen.

Claudia Carsouw-van Rijn Trouwdag 15 mei Dit hadden wij liever vooraf geweten. Bekijk foto's. Elice Ridder Muilwijk Trouwdag 24 oktober Laura Snijder-Renes Trouwdag 05 mei .

Ilse Kok Trouwdag 07 september Op dat moment was het een teleurstelling dat de data welke wij in ons hoofd hadden, niet mogelijk was. Wekkers controleren.
  • Sharon van Galen Trouwdag 26 mei Ze trouwt met de jonge Johannes Adrianus Leonard van den Bosch Den Haag, - Brussel, en samen wonen ze in een landhuis aan de overzijde van het huidige kasteel, aan de zuidzijde van de Hilversumsestraatweg.
  • Daniëlle Van de Donk Trouwdag 06 juni Hele mooie locatie.

Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Wij wensen eenieder zo'n weekend toe op Het Kasteel. Alles is goed georganiseerd, het personeel is heel erg vriendelijk en de service is top! Uiteindelijk de juiste beslissing genomen om hier ons huwelijk te vieren, we hebben een dag gehad om nooit te vergeten.

De hotelkamers zijn sjeik en romantisch gestyled en voorzien van alle luxe. De locatie is goed  te bereiken via de snelwegen A1, A27 en A28 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Als voorbeeld hotelkamer eerder beschikbaar voor omkleden en middag slaapje van onze zoon. Je kan ook niet meer terug, want de kaarten zijn dan al verstuurd en dus word je direct met extra kosten geconfronteerd. Had wel een tegemoetkoming verwacht. Als het koeler zou zijn op de plek waar het feest was, hadden we meer mensen binnen kasteel de hoge vuursche.

Zal deze locatie zeker verder aanbevelen. Beoordelingen Deel jouw ervaring 9,0.

Faciliteiten

De contactpersoon belde ons later ook nog op, heel goed!!! Met het inloggen of aanmaken van een account ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Jeanique Verkade - van Diermen Trouwdag 31 mei Van het eerste moment bij de ontvangst van onze gasten tot aan het einde van het verblijf stonden gastvrijheid, vriendelijkheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit op de eerste plaats.

Bel dan 52 Helaas was, ondanks ons verzoek en van onze ceremoniemeester de partymanager voor onze trouwdag in de voorbespreking niet aanwezig, kasteel de hoge vuursche. Factuur Zeer onoverzichtelijk. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Alles was volgens ons geweldig. Echter door omstandigheden konden we niet tijdig in ondertrouw.

Trouwen op een andere locatie:

We hadden voor zo een grote locatie wel meer verharde plekken verwacht. Liever een andere volgorde? Je bezoek is afgemeld. Reserveer nu.

Fred Vonk Trouwdag 23 augustus Je gaat niet naar huis zonder Goodiebag Informatie brochure Overzicht van de tarieven. Verder vind ik dat tijdens de onderhandelingen het soms erg zakelijk was, waardoor je het gevoel krijgt voor jullie tien anderen. Had alleen op wat mooie bloemen of struiken in de tuin willen zien. Feestavond: Als er nog twee slokjes drinken in mijn glas drinken zaten, kasteel de hoge vuursche, dan werd mijn glas al weg gehaald.

Jullie bezoek is opgeslagen. Bosch car service terneuzen kasteel de hoge vuursche. Niets was voor hen teveel!

Kasteel Huis Bergh

In combinatie met uw feest kunt u met uw gasten overnachten in onze 19 hotelkamers die geheel in stijl zijn gerenoveerd. Willeke Schuilenburg- de Kubber Trouwdag 28 mei Sochtens werd er gelijk opgebouwd voor de volgende bruiloft en er werd gelijk gevraagd om alles te ondertekenen.

Tijdens het douchen kon de afvoer het water niet aan. Overall topservice, geen zorgen gehad op de dag zelf, kasteel de hoge vuursche. Het had van ons nog veel langer mogen duren, de dag was zo om, dus u kunt niks meer doen. Wij bieden je graag die zekerheid?

We adviseren u om te lezen:

  1. Myrna
    11.10.2019 18:20
    Totaalconcept is goed, wel ruimte voor eigen wensen, goede service, op de dag zelf wordt alles je uit handen genomen, erg vriendelijk personeel. Iets nodig en het werd direct geregeld.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |