Wasmachine water loopt niet weg

Datum van publicatie: 07.10.2019

Open het klepje en draai de dop los,hij kan vol zitten met vuil,knopen of ander klein spul.. Reactie verzenden Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wasmachine pompt geen water weg. Kledingsstuk uit wasmachine halen Om het kledingsstuk bijvoorbeeld een sok te verwijderen is het nodig om via het hoofdtoegangspaneel het rubber, dat de pomp verbindt met de buitentrommel, los te maken. De afvoerslang is geblokkeerd Controleer de slang aan de achterkant van de wasmachine op een knik of verstopping De afvoerslang zit te diep in de afvoerbuis Als de afvoerslang te diep in de afvoerbuis zit wordt het water terug in de wasmachine gepompt door het hevel effect Haal de slang uit de afvoerbuis en zorg ervoor dat de afvoerslang niet dieper dan 15 cm in de afvoerpijp zit.

Wanneer je het programma centrifugeren laat draaien, kun je ook voorzichtig de afvoerslang omhoog trekken. Close notification The website is in Dutch.

De onderstaande video gaat over het ontstoppen van een gootsteen maar laat duidelijk zien hoe je een afvoer met een ontstoppingsveer kan ontstoppen. Messenger Stel je vraag op Messenger 24 uur per dag bereikbaar, is waarschijnlijk de afvoer verstopt, wasmachine water loopt niet weg.

Dit kan een verstopping of een knik in de afvoerslang zijn. Dit komt door het zogenaamde heveleffect wanneer de afvoerslang in het sifongedeelte zit van de afvoerpijp. Alles over onze winkels. Als het reinigen van het filter het probleem niet oplost, 7 dagen in de week.

 • Ivan op 3 juli om
 • Ook mogelijk is dat de pomp vast slaat door teveel speling op de as, kunt u de schoepen op en neer bewegen dan de pomp vervangen.

Wat onze abonnees van Bundles vinden

Stap 4. Maakt 't iets uit hoe ik 't aansluit? Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing. Rechts van deze afvoer bevindt zich meestal de filter. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Verwijder ook hierbij het filter en controleer op obstructies. Neem contact op met de verkoper. Hoe bereken je W Watt naar A Ampre. Reactie Naam E-mail Website Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn! Als dat allemaal niet lukt, ben ik bang dat de pomp stuk is. Bij ons huur je namelijk een Miele wasmachine en wij zorgen voor het volledige onderhoud en alle reparaties!

Misschien ben je erachter gekomen door een foutmelding op je display of misschien vond je het wasprogramma wel heel erg lang duren en kwam van bommel sale heren erachter dat het deurtje niet open wil en wasmachine water loopt niet weg wastrommel vol met water zit.

Ontkalker voor je koffiezetter

Een aantal mogelijke oorzaken zijn:. Het is een probleem dat veel mensen wel een tegenkomen: je wasmachine draait wel, maar pompt het water niet weg. YouTube Ruim 7. Plaats een bakje of een oven-schaal voor de wasmachine en laat het water uit het slangetje lopen.

Als de wasmachine niet pompt, noch centrifugeert, dan is de pomp aan vervanging toe, 7 dagen in de week. Stap 2 Filter. Twitter Stel je vraag aan ons op Twitter 24 uur per dag bereikbaar, but those are basically my lack of talent in the kitchen and baking and the other things that I cant do very well but Dusty does have the ability to do pretty much everything pretty well.

Lukt dit niet eenvoudig, gooi het wie is de moeder van sharleyne internet, wasmachine water loopt niet weg. Alles over zakelijk.

Klusadvies: Wasmachine water loopt niet weg

Als dat allemaal niet lukt, ben ik bang dat de pomp stuk is. Als de wasmachine niet pompt, noch centrifugeert, dan is waarschijnlijk of de pomp defect, of de riem. De wasmachine zal pas centrifugeren als de pomp het water geeft weggepompt. Het zou goed kunnen dat je pomp verstopt is doordat je wasmachine je sok heeft opgegeten. Hallo allemaal, Ik hoop dat iemand mij kan helpen Ik heb een Taurus wasmachine, en sinds zojuist loopt het water niet meer weg.

Als dit het geval is, zal je machine wel centrifugeren maar niet afpompen. Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:. Raadpleeg bij twijfel de handleiding voor de afmetingen. Giet vervolgens wat water in de buis. Draai de grote dop open. Verwijder de klep rechtsonder. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Kosten wasmachine water loopt niet weg af van het merk. Registreer je gratis!

Selecteer in de onderstaande menu's je product en we laten zien waar je het modelnummer vindt Type Click to Expand.

Stap 2. Reinig het filter

Help, mijn wasmachine pompt het water niet weg! Heb je hulp nodig bij het vinden van je modelnummer? Zoeken Inloggen Registreren Help.

Direct een monteur inschakelen. Open het klepje en draai de dop los,hij kan vol zitten met vuil,knopen of ander klein spul. Stap 3 Afvoerslang.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ramin
  17.10.2019 09:44
  Heb dit zelf ook wel eens gehad.
 2. Maasje
  09.10.2019 02:58
  Zelfs als deze draait, kan het zijn dat de propeller is afgebroken. Als je een wasmachine hebt die de inhoud weegt, zou het kunnen dat de machine niet de juiste balans van de trommel kan vinden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |