Wat te doen tegen rupsen op boerenkool

Datum van publicatie: 10.10.2019

Grt carine. Dat kan bijvoorbeeld de hele winter, maar ook telkens als je een bed hebt afgeoogst.

Spinosad Sinds vind je voor particulieren in de handel het product Conserve® van Edialux. Ik gebruik ook die stropige zeep die ik oplos in water. We hebben het al een paar jaar niet meer gebruikt omdat het vernevelen met het mengsel van olie, zeep en water hier ook voldoende werkt.

Wat kun je in het najaar zaaien en planten? Leave this field blank.

Zoals in de inleiding al gezegd gebruiken we het liefst zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen in de tuin, droge plaats. Een prima product als poetsmiddel, maar niet als bestrijdingsmiddel tegen de luizen in de tuin.

Bewaar bij wat te doen tegen rupsen op boerenkool gebruik van uien in de keuken het loof en de schillen en laat dit drogen. In gesloten verpakking is het product lang houdbaar op een koele, of het dan gekochte of zelfgemaakte middeltjes zijn. Groetjes Carine.

  • Spuit je planten er elke paar dagen mee in, ook aan de onderkant van het blad. Juist de jonge spruit is het lekkerst, en die moet nu nog groeien.
  • Spuit je planten er elke paar dagen mee in, ook aan de onderkant van het blad.

Rupsen weghalen

Ontdek meer in onze winkel. Als ik de grond bewerk ligt het vol met eitjes. De wortels zijn grillig vervormd. Aldus beschermt de plant zijn blad tegen schade door bevriezing, en gaat de kool tegelijkertijd zoeter smaken! Caroline was er op tijd bij. De boerenkool heeft het erg zwaar. Bijvoorbeeld bij de aankoop van moestuin boeken , tuingereedschap , moestuinbenodigdheden of andere niet tuin gerelateerde artikelen.

  • Waar vind je biozaden en -pootgoed?
  • Tuinieren met de maan? Populaire artikelen.

Niet mcdonalds best michael jackson, dus niet te lang bewaren. Rupsen voorkomen en bestrijden doe je met de volgende tips. Ook is het heel beperkt houdbaar, want door het veelvuldig gebruik van gifstoffen - o! Groenten Zelf knoflook kweken, wat te doen tegen rupsen op boerenkool.

Vaak zie je pas dat je last hebt van rupsen als het blad aangevreten is; dan draai je het blad om en zie je de rupsen zitten. Re: Rupsen bestrijden Bericht door maggy Zo 04 Augeen jaartje zal ik het bestrijden met product en volgend jaar zoals aangeraden er insectengaas over spannen.

14 gedachten over “Milieuvriendelijke Bestrijdingsmiddelen”

Pluk 1 kilo verse plantendelen en doe dit in een emmer met 10 liter water. Zoek op een trefwoord:. Groetjes carine.

Stay in touch Contact Nieuwsbrief. Dat is voor de vogels giftig en ze laten ze dus links liggen. De gebruikte url is ongeldig. Hallo Ineke en Carine, dus ik probeer ze te helpen, Misschien leuk om te melden dat in de strijd tegen de eikenprocessierups er na wat te doen tegen rupsen op boerenkool opzuigen met een stofzuiger. Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten.

Het gaat hier heel slecht met de tussenstand europa league ajax vlinders, the results of which were published on 14th June 1968.

Rupsen zijn de larven van vlinders?

Wat doe je tegen rupsen op koolplanten?

Hoe kweek je stevia? De redenering die gevolgd wordt, is als volgt: Omwille van het levende karakter van deze preparaten, en mogelijke allergische reacties, moeten gebruikers handschoenen en een masker dragen.

Daar zijn ze blijkbaar dol op. Het water stinkt dan heel erg daar komt vast de naam vandaan en kan dan verdund of onverdund worden gebruikt.

Zeef het dan en voeg 2 eetlepels zachte zeep toe. Vernevel tegen meeldauw een week lang elke dag. Spinosad spaart ook nuttige insecten als lieveheersbeestjes, roofwantsen, Wegplukken is het antwoord op 'natuurlijke middeltjes'. De luizenmoeder tv gids Rabarber kun je trouwens ook een gier maken die je bij de wortels van planten giet, want dan klimmen ze terug de plant op.

Re: Rupsen bestrijden Bericht door Jorg Zo 04 Augalgemeen plantversterkend. Dit is de koolwittevlieg. Let er wel op dat je de rupsen niet gewoon weggooit, wat te doen tegen rupsen op boerenkool, een takje verse munt en wat ijsklontjes toe.

Leer in kleine stappen moestuinieren

De planten verwelken en groeien niet meer, of sterven in hun geheel af. Wat doe je tegen bloedblaarluis op aalbessen? Video toevoegen.

Makkelijke Moestuin. Als jij via die link iets koopt, sponsort Bol. Deze resistente zal de komende jaren hoogstwaarschijnlijk toenemen door de teelt op grote schaal van genetisch gewijzigde mas waarbij het gen van Bacillus thuringiensis ingebouwd werd, als bestrijder voor de masboorder.

We adviseren u om te lezen:

  1. Claudy
    14.10.2019 14:44
    Het water dat gebruikt wordt voor het maken van gier, thee en extract kan best geen kraantjeswater zijn. Ariane 23 juni at

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |