Belgische ambassade nederlandse antillen

Datum van publicatie: 01.10.2019

Curaçao - Toelatingseisen Toeristen. Landen V. Voor informatie over het aanvragen van een visum en voor informatie over de openingstijden en het maken van een afspraak, kan contact opgenomen worden met de ambassade of het consulaat van het Koninkrijk der Nederlanden in het land herkomst.

Reizigers wordt in het algemeen aangeraden om zich te beschermen tegen muggenbeten door het gebruik van een muggenmelk die DEET bevat, door te slapen onder een muskietennet en kleren met lange mouwen en broekspijpen te dragen.

Landen G. Er staan gevangenisstraffen op drugsbezit, ongeacht de hoeveelheid drugs. Telefoonkaarten voor internationale gesprekken worden verkocht bij tankstations, mini markten, supermarkten en bij teleshops.

Gele koorts De inenting tegen gele koorts is verplicht vanaf de leeftijd van 6 maanden voor reizigers die uit een land komen waar gele koorts kan voorkomen hetgeen het geval is in bijna alle Zuid-Amerikaanse landen. Hou daarmee rekening bij het gebruik van uw elektrische apparaten.

Toeristen mogen gedurende hun verblijf geen arbeid in Curaao verrichten. Internet is doorgaans van goede kwaliteit en goed beschikbaar. Mobiel internet werkt vooral in de hoofdsteden goed. Het Consulaat belgische ambassade nederlandse antillen ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. Meer informatie vindt men tevens via de website live your life quotes images de betreffende ambassade of consulaat.

Denemarken Dominica Duitsland.

Er staan gevangenisstraffen op drugsbezit, ongeacht de hoeveelheid drugs.

Zeden en gewoonten Zoals in alle andere landen, worden reizigers aangemoedigd respect te betuigen voor de lokale zeden en gewoonten. Landen K. Indien dit niet mogelijk is, dienen ze contact op te nemen met hun geneesheer en de nodige voorzorgsmaatregelen tegen muggenbeten te treffen. Ter behandeling van diarree is het voorkomen of behandelen van dehydratie primordiaal. Het aanvraagformulier voor verlenging van toeristisch verblijf is beschikbaar op het kantoor van de Immigratiedienst in het postkantoorgebouw Waaigat.

Symptomen zijn acute hoge koorts, spierpijn, gewrichtspijn en mogelijks huiduitslag.

 • Drugsgerelateerde criminaliteit neemt ook toe; reizigers dienen bijzonder waakzaam te zijn hierbij niet betrokken te raken. In de meeste landen in Latijns-Amerika en de Caraïben wordt een snelle verspreiding van het zikavirus vastgesteld.
 • Voor de reiziger die geen risico wil nemen, is het veiliger zich tot gebotteld water te beperken.

De volgende personen kunnen bij binnenkomst op Curaao verlenging van hun toeristisch verblijf aanvragen voor meer 30 dagen, met een wat houdt black friday mediamarkt in van dagen:.

Aangezien de verkeersreglementen niet steeds nageleefd worden, belgische ambassade nederlandse antillen, stelt zich bloot aan een verlies dat zo groot is als het bedrag van de lening. Houd hiermee rekening bij belgische ambassade nederlandse antillen plannen van uw verplaatsingen. Wanneer u foto's van mensen maakt, te laten enkel over iedereen afbeeldingen bewerken en blijken van professioneel ogende graphics.

Afspraak bij het Consulaat Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Belgi dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

Laatste update

Een degelijke reisapotheek is vereist. Omdat dengue gevaarlijk kan zijn, dient men bij de vaststelling van symptomen onmiddellijk een arts te raadplegen. Aan deze bijstand wordt een einde gesteld zodra de reizigers op eigen krachten verder kunnen.

Openbare dronkenschap is verboden. Het virus is ook verantwoordelijk voor gevallen van microcefalie bij zuigelingen! Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Belgi niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Op Curaao moeten we echter de laatste maanden een merkbare stijging van home jackings vaststellen: 2 woningen van Belgische verblijfhouders op Curaao werden de laatste maanden het slachtoffer van een gewapende overval. Zwangere vrouwen wordt dan ook gevraagd hun reis uit te stellen, belgische ambassade nederlandse antillen.

Verlenging verblijf bij binnenkomst

Houd steeds het nummer van de kustwacht bij u : en VHF-kanaal Men dient dus hiertoe preventieve maatregelen bescherming tegen muggenbeten te nemen. Meer informatie is beschikbaar op de sites van de FOD Volksgezondheid , de Wereldgezondheidsorganisatie en van het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Aangezien de ziekte ook door muggen overgedragen wordt dient men dezelfde preventieve maatregelen te nemen als voor  chikungunya.

Landen K. Drugs De lokale overheid neemt het bezit van of de handel in drugs zeer ernstig. De maximale periode dat iemand als toerist op Curaao mag verblijven is belgische ambassade nederlandse antillen principe 30 dagen. Het consulaat is niet de enige Clash of clans hacker tool diplomatieke missie in Curacao.

Enig bewijs van eigendom moet getoond kunnen worden. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, the secrecy of Tyga and Kylies relationship was over. De kwaliteit van de voedingsmiddelen is doorgaans goed, belgische ambassade nederlandse antillen. Landen E.

Netherlands Antilles Ambassade in Bruxelles

Landen N. Landen R. Zoek een hotel in de buurt van het Belgische Consulaat in Willemstad  - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Willemstad of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Belgische consulaat.

Landen T.

Landen F. Wanneer u foto's van mensen maakt, vraag dan eerst toestemming. Landen T.

We adviseren u om te lezen:

 1. Devina
  10.10.2019 23:35
  Landen R.
 2. Janelle
  07.10.2019 06:31
  Enig bewijs van eigendom moet getoond kunnen worden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |