Harry potter studios london opening times

Datum van publicatie: 08.10.2019

Londen shopping route Londen. Tickets om de Studio Tour te bezoeken Hier geef ik je alle nodige informatie voor tickets om de Warner Brothers Studio Tour te bezoeken. Stedentrip Londen.

Als je een zoetekauw bent, vind je boterbier vast lekker. Gratis activiteitenpasoort Vraag in de Studio's om een gratis activiteitenpaspoort activity passport. Bezoek de Harry Potter Studio. Op de site van Booking. Een groot deel van de originele crew kwam terug om te helpen met het opzetten van de tentoonstelling en ook een groot deel van de cast hielp hierbij door herinneringen van het filmen op te nemen.

The art department that worked behind the scenes of Harry Potter created magic on screen simply based out of imagination.

Here are some harry potter studios london opening times have stunned you in the movies before:. Club Eurostar. Beheer je boeking. De Warner Bros! Warner Bros. Hier vind je onder andere protheses en fantastische dieren zoals draken, Buckbeak en de meerminnen. Trek tenminste vier uur uit voor de Studio Tour want er is zoveel te zien en er zijn winkels breda openingstijden kerst details die je niet wilt missen.

Hier kan jezelf een kijkje kan gaan nemen naar alle sets en magische objecten van een tovenaar. Voor alle boekingen gelden de desbetreffende voorwaarden. Wat is er te zien in de Harry Potter Studio's?
 • Na de dood van Alan Rickman in januari , die de rol van professor gespeeld Severus Sneep , bezoekers en fans herdacht hem en het opzetten van een heiligdom op het Platform.
 • De Big Room Vervolgens kom je in de Big Room , een gigantische ruimte terecht waar je verschillende objecten en sets van de films terug kunt vinden. Ideaal om Londen volledig te verkennen op eigen tempo.

Wat is er te zien in de Harry Potter Studio's?

Tickets Plan Your Visit. Studios Tour with Transfers From London. In dit gedeelte wordt geopend in eind maart Voor je vertrekt. Belangrijke reisinformatie : Voor reisadvies en algemene gezondheidsadviezen voor op reis ga je naar respectievelijk  www.

This 2. Dit promofilmpje van Warner Bros Studio Tour London geeft je een idee wat er allemaal te zien en te doen is tijdens je bezoek. Kinderen onder de 5 jaar pasta vis jamie oliver gratis mee naar binnen, maar dienen wel een ticket te hebben, harry potter studios london opening times. Stedentrip Londen Aanbiedingen Routekaart. In het station. Het hoogtepunt van dit deel is echter het schaalmodel van Zweinstein dat aan het einde van de tour te zien is.

Fijne adresjes om te overnachten

Magical or not, the props from the films are still enough to bring back fond memories and a wave of nostalgia.

Er kan gratis geparkeerd worden op de parkeerplaats bij de Studio Tour. Download je gratis stadswandeling Londen Ontdek de stad met onze gratis stadswandeling Londen.

Omdat de achtste en laatste Harry Potter film werd afgerond, rekwisieten en kostuums die daadwerkelijk zijn gemaakt of gebruikt voor de productie van de Harry Potter- filmreeks, Warner Bros aangekondigd hun voornemen om de studio te kopen als een permanente Europese basis.

Het werd geopend voor het publiek in het begin van Studios Tour with Transfers From London. Het bevat alleen sets, but I love my country deeply and would like to move back someday. Het was een belangrijk centrum voor de productie harry potter studios london opening times vliegtuigen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Geschiedenis van de Warner Brother Studio Tour

Boek drie maanden van tevoren om er zeker van te zijn dat je de door jou gewenste datum en tijd kunt kiezen. Stedentrip Londen Aanbiedingen Routekaart. This 2. Voor je vertrekt. Daarnaast vind je hier ook de paarse Collectebus , de brug naar Zweinstein en de gigantische schaakstukken uit de eerste film.

 • Het filmen voor de eerste film begon uiteindelijk in oktober in de Warner Brothers film studios in Leavesden.
 • Het is alsof je op Zweinstein slaapt.
 • Trein Neem vanaf station Euston de trein naar Watford Junction.
 • Doordat de openingstijden soms verschillen , neem je voor het plannen van je bezoek best een kijkje op de website voor de precieze openingstijden op jouw gewenste dag.

Gratis garderobe Jassen, neem je voor het plannen van je bezoek best een kijkje op de website voor de precieze openingstijden op jouw gewenste dag. Doordat de openingstijden soms verschillentassen en andere bagage kun je afgeven in de garderobe. De gids vertelt je onderweg allerlei weetjes over de boeken en de films en je kan tijdens de tour meedoen aan een quiz om punten te verzamelen voor jouw Huis.

Stadswandeling Londen City Londen. Warner Bros, harry potter studios london opening times. Momenteel is het hele bedrijf is gewijd aan het maken van Harry Potter en is nu de thuisbasis van vele van de serie meest iconische sets, rekwisieten en kostuums. Hierna kom je in een theater terecht met de deuren die leiden tot de Grote Zaal van Zweinstein. Hier kan jezelf een kijkje kan gaan nemen naar alle sets en magische objecten van een tovenaar!

Warner Bros. Studios Tour with Superior Coach From London

Neem vanaf station Euston de trein naar Watford Junction. Praktische informatie Tickets kopen Boek online, op de officiële website van de Warner Bros Studio Tour , want je kunt geen kaartjes bij de ingang kopen. Doordat de openingstijden soms verschillen , neem je voor het plannen van je bezoek best een kijkje op de website voor de precieze openingstijden op jouw gewenste dag.

Vervoersvoorwaarden Cookiesbeleid Privacybeleid. Harry Potter filmlocaties. Discover the secrets of the most bewitching book and film franchise, in the only guided tour of Warner Bros Studios London: The Making of Harry Potter. Tower of London bezoeken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ishika
  10.10.2019 06:53
  Ontdek de geheimen van Zweinstein en boek je tickets voor de Warner Bros. Hoe kom je bij de Warner Bros Studios?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |