Iso country code for netherlands

Datum van publicatie: 10.10.2019

Sint-Helena, Ascension en Tristan da Cunha. Franse Zuidelijke en Antarctische Gebieden.

Sri Lanka. Dominicaanse Republiek. El Salvador. Hier wordt dan ook naar verwezen via de specificatiedocumentatie. Bosnië en Herzegovina. Centraal-Afrikaanse Republiek. Sierra Leone.

Uit Wikipedia, drieletterige alpha-3 landcodes en driecijferige numeric-3 landcodes. November is dit ook besloten in het Forum en Nationaal Beraad. Caribisch Nederland. Puerto Rico. Sri Lanka. De norm legt alle landen van de wereld vast met unieke tweeletterige alpha-2 landcodes, de vrije encyclopedie.

Zuid-Georgia en de Zuidelijke Sandwicheilanden. Gebruikers moeten zelf bepalen welke lijst voor hen het meest bruikbaar is.
 • Wanneer landen opsplitsen of samenvoegen, worden er nieuwe numerieke codes uitgegeven, terwijl de twee- en drieletterige codes voor delen van dat land hergebruikt worden. Op het Internet is het echter gangbaar om landelijke topleveldomeinen met kleine letters te schrijven.
 • INT en.

U bent hier

De driecijferige landcodes blijven altijd persistent over een bepaald geografisch gebied. Gebruikers moeten zelf bepalen welke lijst voor hen het meest bruikbaar is. Caribisch Nederland. Sri Lanka. Trinidad en Tobago. Amerikaanse Maagdeneilanden. Britse Maagdeneilanden.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. INT en? Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis! Bij een naamswijziging van een land blijft de driecijferige landcode gelijk. De tweede kolom twee letters wordt ook gebruikt als internet- topleveldomein - met uitzondering van de code van het Verenigd Koninkrijkwaar voornamelijk, iso country code for netherlands, je puberteit, and it is part of the chain more stable and consistent of the defensive system of Malatesta.

Navigatiemenu

Hier wordt dan ook naar verwezen via de specificatiedocumentatie. Turks- en Caicoseilanden. Franse Zuidelijke en Antarctische Gebieden. Saint Kitts en Nevis.

Functioneel toepassingsgebied Beschrijft de toepassing en waarvoor het gebruik van de standaard verplicht is of aanbevolen wordt afhankelijk van de lijststatus. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis? MIL worden gebruikt. El Salvador. Amerikaanse Maagdeneilanden.

Navigation menu

Saint Vincent en de Grenadines. Op het Internet is het echter gangbaar om landelijke topleveldomeinen met kleine letters te schrijven. INT en.

De nieuwe versie van standaard ISO is een uitbreiding op de vorige versie met nieuwe landen. Gelet op de verschillende contexten waarin de lijsten gebruikt worden is het onwaarschijnlijk dat gebruikers van n van de lijsten kunnen overstappen op de andere lijst.

Zoekresultaten Zoek naar Kleine afgelegen eilanden van de Verenigde Staten. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Sao Tom en Principe, iso country code for netherlands. November is dit ook besloten in het Forum en Nationaal Beraad. Saint Kitts en Nevis. Spitsbergen en Jan Mayen.

Opmerkingen

U bent hier Home » Lijst open standaarden. Naamruimten Artikel Overleg. Costa Rica.

Daarom wordt aanbevolen de ISO landcodes in hoofdletters te schrijven en de ISO taalcodes in onderkast kleine letters. Sint Maarten. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc!

We adviseren u om te lezen:

 1. Elliott
  14.10.2019 07:03
  Ook wordt de tweeletterige landcode gebruikt als basis voor de ISO -code. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.
 2. Itske
  18.10.2019 03:39
  Hier wordt dan ook naar verwezen via de specificatiedocumentatie. Noordelijke Marianen.
  Yosri
  18.10.2019 12:39
  Britse Maagdeneilanden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |