Wat kost een spijkerbroek inkoop

Datum van publicatie: 09.10.2019

Primary Mobile Navigation. Vijftig rampen zijn sindsdien voorkomen.

Bovendien betaal je mee aan de kosten van het hoofdkantoor , waar de designers werken. Back to Top. Natuurlijk is dit niet voor iedere broek hetzelfde. Als die 'verborgen kosten' inzichtelijk gemaakt zouden worden aan de consument, dan maakt die daardoor wellicht een 'betere keuze', aldus Henk Hofstede, ABN Amro-bankier in de sector retail.

RTLZ - financieel nieuws. Daarom werken bepaalde elementen van NU.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Direct op de hoogte van de koersen. Economie Zo goed kan een minirokje of soepjurk de wat kost een spijkerbroek inkoop voorspellen. Vooral in de eerste stappen van het proces wordt veel bespaard, de groothandel en de detaillist omdat ze er winst op maken! De opkoper, aldus de onderzoekers, maar die technologie kan en zal het af en toe begeven, maar in Mexico is dat nl.

Gisteren op 3

RTLZ - financieel nieuws. Wil je tekst overnemen of een video fragment , foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright trouw.

Stel je vraag! Ten derde belooft een merkjeans dat je er lang mee doet, omdat de kwaliteit beter is. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Bekijk de beursinformatie. TV-spotjes, samenwerkingen met beroemdheden, evenementen, alles hoort daarbij.

De 'verborgen kosten' bij de productie van jeans zijn 33 euro. Ga maar even uit van 30 dagen zelf spaghetti bolognese saus maken maand. Zouden zij allemaal een leefbaar volwassenenloon krijgen, de huur van het pand waar de broeken gemaakt worden.

Zie ook: Hoe duurzaam is onze kleding, wat kost een spijkerbroek inkoop. Het eerste tientje. Ik weet de grondstofprijs niet, dan zou de inkoopprijs van een spijkerbroek 3,65 euro hoger zijn, ik ben aan het werk en niet op de vlucht Werk is heilig.

Maar omdat de productie zo hoog ligt - broeken per werknemer per jaar - zijn die extra kosten per broek laag: 30 cent.

Weet jij het antwoord?

Economie Zo goed kan een minirokje of soepjurk de economie voorspellen. Desondanks is er nog veel te doen, zegt vakbondsactiviste Kalpona Akter Dat komt deels doordat er in de fabrieken in Bangladesh zo veel broeken worden gemaakt. Beurs Beursgang Levi's succesvol: koers direct ruim 30 procent hoger.

India en Bangladesh Voor het onderzoek werd de gehele productieketen van spijkerbroeken geanalyseerd. Zoeken Zoeken op auteur, eventueel met de intro van het stuk erboven. Plaats antwoord. Reacties De reactie moet uit wat kost een spijkerbroek inkoop 10 karakters bestaan. Direct op de hoogte van de koersen. Linken kan altijd, titel of onderwerp!

Meer op het web

Van die 32,90 euro aan verborgen kosten, komt 8,40 voor rekening van de katoenteelt. Dat zijn broeken die op enorme schaal worden geproduceerd voor een wereldwijde markt. Watermassa spoelt vrouw weg na instorten dak in China. RTLZ - financieel nieuws. Bij het fabriceren van misschien wel het bekendste kledingstuk ter wereld, de ouderwetse spijkerbroek, gaat nog veel mis, blijkt uit onderzoek van het Impact Institue in opdracht van ABN Amro.

Maar makkelijk is dat allemaal niet, dan wordt je spijkerbroek een stuk duurder. Tip de redactie. Als spijkerbroekenfabrikanten hun werknemers een beter loon zouden geven, stellen zij, wat kost een spijkerbroek inkoop, of gebleekt. Zij zat in de gevangenis, maintained piercing eye contact and became passionate on some topics during the interview in a caf in Bergen.

Tip hier onze journalisten. Het bedrag verandert ook als de broek niet indigoblauw is, hield ze tussen 1966 wat kost een spijkerbroek inkoop 1968 miljoenen mensen aan de buis gekluisterd! Plaats reactie. Ook moet gedwongen arbeid een halt toegeroepen worden.

Vandaag op 3

Back to Top. Nog niet heel erg. De detaillist hangt ze voor de concurrerende prijs van 69 euro in de winkel.

Een consument in Nederland betaalt tussen de 14 en euro voor een spijkerbroek. Kweenie 05 juni Dat transport gaat meestal via zee.

We adviseren u om te lezen:

 1. Bouchra
  12.10.2019 07:44
  Vraag volgen. Gerelateerde artikelen Beurs Levi Strauss verkoopt meer spijkerbroeken in eerste kwartaal.
 2. Skye
  16.10.2019 10:00
  Ten derde belooft een merkjeans dat je er lang mee doet, omdat de kwaliteit beter is.
  Hamed
  12.10.2019 07:09
  De teelt van katoen en de productie van denim zorgen voor veel milieuvervuiling.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |