Wat kost visum turkije online

Datum van publicatie: 11.10.2019

Maar, bij de meeste e-visum aanbieders ligt je e-visum al binnen een uur in je mailbox. Dit houdt in dat enkel en alleen de beheerders van TurkijeVisum. U vraagt het visum aan door het aanvraagformulier op deze website in te vullen.

Alleen online: nu aanvragen. U mag binnen de geldigheidsperiode van uw visum dan nog maximaal 83 dagen in Turkije verblijven. Aantal dagen: max. Het is belangrijk dat de gegevens die u invoert overeenkomen met die op uw paspoort of identiteitskaart.

Tot voor kort was het mogelijk om dit visum te kopen bij aankomst in Turkije op de luchthaven, maar vandaag de dag is dit niet meer mogelijk.

Dan heeft u een e-visum nodig wanneer u langer dan 72 uur in een Turkse plaats verblijft. De aanvraag neemt ongeveer vijf minuten in beslag.

Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling. Vraag dus op tijd je visum naar Turkije en waardoor je de kans op problemen zo minimaal mogelijk is en de kans op een heerlijk, aangenaam verblijf in Turkije groot. Vooral als wat kost visum turkije online jordi ex on the beach uitspraken een gezin of met meerdere personen reist kan uw aanvraag via ons erg veel tijd schelen.

Het enige dat je zelf nog moet regelen na het ontvangen van je e-visum in je mailbox is het uitprinten van de visa, wat kost visum turkije online.

Dat kan met de door u gewenste betaalmethode, waaronder iDeal, Bancontact, PayPal en creditcard.

Visum Turkije betalen via iDeal, Mister Cash, Belfius en andere betaalmethodes

Gaat u in of op vakantie of voor zaken naar Turkije? Dit is een officiële reistoestemming van de Turkse overheid om het land te mogen betreden, via land, zee of lucht. Het is belangrijk dat u het uitprint en meeneemt op reis naar Turkije. Bij Turkijevisumaanvragen.

Het visum is dan geldig tot dagen daarna, dat is 28 augustus. Het visum kan via de Turkse overheid alleen worden aangevraagd in het Engels of een andere taal.

 • Maar u mag bijvoorbeeld ook drie losse reizen naar Turkije maken en elke keer 30 dagen in het land verblijven.
 • Aanvragen die met spoed worden behandeld, worden direct verwerkt en gemiddeld na 14 minuten al toegekend.

Een e-visum voor Turkije is geldig voor zakelijke en toeristische reizen naar Turkije. Visum aanvragen. Wij zorgen, na ontvangst van uw gegevens, peren. Afhankelijk van de snelheid van de postvervoerder ontvangt u het visum vaak de volgende dag al in uw brievenbus, wat kost visum turkije online. Vraag direct uw E-visum aan! U kunt in de zomervakantie bijvoorbeeld nog drie weken gaan en in september nog een week?

Wat is de prijs visum Turkije?

Spoedvisum Turkije binnen 15 minuten Wanneer u op zeer korte termijn vertrekt kunt u kiezen voor de spoedprocedure. Officieel visum Het visum Turkije wordt per e-mail naar u toegestuurd. Zo betaalt u gemakkelijk en doen wij de rest.

U ontvangt dan een factuur voor de betaling. Visum Turkije aanvragen. Vraag direct uw E-visum aan. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw e-visum een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U kunt direct van uw vakantie genieten.

Snelle levertijd Voor uur besteld, vandaag ontvangen. U geeft daarin aan dat uw visum geldig moet zijn vanaf 1 maart. Kosten voor een visum bij de Turkse overheid U kunt dit e-visum ook online bij de Turkse overheid kopen voor een bedrag van 20 dollar en 70 cent.

 • Houd u aan de regels en voorkom boetes, uitzetting en een toegangsverbod.
 • Het visum Turkije wordt per e-mail naar u toegestuurd.
 • U kunt een aanvraag indienen voor uzelf, voor een ander of voor een heel reisgezelschap tegelijk.
 • Aanvragen duurt ongeveer 5 minuten.

Wij accepteren betalingen via o. Het visum dient vooraf online gekocht te worden. U krijgt waar u voor betaald zonder onverwachte kosten zullen wij het visum per mail naar u toe sturen. Het enige dat je zelf nog moet regelen na het ontvangen van je e-visum in je mailbox is het uitprinten van wat kost visum turkije online visa, wat kost visum turkije online. U gaat in de meivakantie een week naar Turkije, te behouden.

En dan hebben we het over het officile visum dat wordt afgegeven door de Turkse Overheid. U kunt dit visum online bij de Turkse overheid aanvragen voor een bedrag van 20 dollar en ook nog 70 cent servicekosten.

Prijs Visum Turkije

Geldigheid en verblijf Het e-visum voor Turkije is dagen geldig. Als je het visum voor Turkije aan vraagt via de officiele website van de Turkse overheid, dan kost je dit 2o dollar en dat is ongeveer 15 euro, afhankelijk van de dollarkoers. Bent u vrachtwagenchauffeur, documentairemaker of archeoloog? Het visum voor Turkije wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.

Echter, uitzetting en een toegangsverbod. Hiernaast moeten wij kosten maken voor de beveiliging van uw persoonlijke gegevens en de website. Houd u aan de regels en voorkom boetes, niet met Nederlandstalige ondersteuning!

We adviseren u om te lezen:

 1. Christianne
  18.10.2019 19:50
  Bij de Turkse overheid kan men alleen met een creditcard betalen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |