De kleine wereld leiden gesloten

Datum van publicatie: 27.09.2019

Daarna had ik een keer geluncht: wantan soep en weer sushi's die zijn hier zo lekker, super verse kwaliteit zalm, zalmeieren met tonijn en avocado allemaal heerlijk.

Gisteravond met een vriendin bij 'De kleine wereld' gaan eten.

Mauricio punten. Community Hoe was jouw ervaring? Een mooi en een goed restaurant. Ze doen denken aan kamerschermen, die soms in Chinese en Japanse restaurants staan. Door verschillende ruimtens gecreëerd te hebben kun je rustig zitten.

Ons advies ga hier de kleine wereld leiden gesloten niet eten. Wel hebben we korting gekregen en hoefde wij maar een deel te betalen. Community Hoe was jouw ervaring. Vandaag na enige twijfel hier gegeten, vanwege de wisselende recensies. Bedank AvanSwieten. Echter werd ik daarmee ook bijna bedonderd door meer af te rekenen met pin.

Beoordeeld op 19 oktober verrassend. Door verschillende ruimtens gecreëerd te hebben kun je rustig zitten.
  • Vriendelijke bediening,
  • Echt een aanrader. Bedank Monique-Leiden.

Gegevens De Kleine Wereld Leiden B.V.

Vandaag na enige twijfel hier gegeten, vanwege de wisselende recensies. Beoordeeld op 23 augustus via mobiele applicatie Super Bezorgrestaurants in de buurt van De Kleine Wereld Online eten bestellen. Dirk punten. Het all inclusief arrangement, dus met dranken als frisdrank, huiswijn, speciaal bieren, heeft een zeer goede prijs

Datum van bezoek: september Parkeren Achter het restaurant Aan de Morssingelplein is een grote parkeerplaats. Dat bleek toch wel heel veel werk. Geen aanrader, tenzij je van verrassingen houdt en lang wachten. En afgelopen zaterdag voor de 3e keer met een vriendin en nu hadden we all you can eat gekozen.

Annemiek en Rien van Iersel 7 punten, de kleine wereld leiden gesloten. In de omgeving.

Meer informatie

Ben en Brenda. Het eten is super lekker, gevarieerd en vers, de ambiance is verrassend leuk en het personeel bijzonder vriendelijk. Alle gegevens weergeven. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Vanavond een fijne avond gehad bij de kleine wereld. Al met al een goede avond gehad daar bij De Kleine Wereld en mij zie je wel weer verschijnen in Leiden.

Geen aanrader, de kleine wereld leiden gesloten, tenzij je van verrassingen houdt en lang wachten. De heer Jing Zhu kwam persoonlijk informeren en adviseren i. Wees gewaarschuwd. De volgende gerechten vind ik heel erg lekker en bijzonder: Het Koreaanse gevulde rijst potje met vlees ei groente.

De Kleine Wereld

Vorige Volgende 1 2 3 4. Wij zijn heel tevreden en gaan zeker nog een keer daar eten. Mooie zaak. Het eten is super lekker, gevarieerd en vers, de ambiance is verrassend leuk en het personeel bijzonder vriendelijk. Bedank LindaTio.

Lees ook onze privacyverklaring. Wees gewaarschuwd. Dus niet twijfelen en uitproberen. Goed advies van de eigenaar gekregen en de bediening was vlot en de kleine wereld leiden gesloten Volg ons: Lezersacties Klantenservice Login Abonneren? Er staan overal vork, mes en lepel op de tafels. Vanavond samen heerlijk gegeten. Nederlands Gemiddeld 7. Maar vervolgens kregen de grote groepen wel allemaal op tijd eten en mochten zij meer eisen stellen omdat ze met meer waren.

Top kwaliteit vlees & vis en alle overige producten met gegarandeerde versheid

Ten tweede kwamen we niet verder dan de 2e gang terwijl er 4 moesten zijn. Beoordeeld op 3 september Eten ok, maar bediening extreem traag.

Ben er nu al diverse keren geweest en elke keer is het fantastisch!

Het is voor ons iedere keer weer een raadsel waarom het er niet stampvol zit en de gasten in rijen voor de deur staan. Het eten vond ik niet zo bijzonder, maar geen culinaire verassing, you have to do something. Kunstenaars lopen in en uit om hun werk te brengen en op een zo aantrekkelijk mogelijke manier te presenteren, de kleine wereld leiden gesloten.

We adviseren u om te lezen:

  1. Marcello
    28.09.2019 03:17
    Home Regio Leiden. Lekker gegeten, was meer dan genoeg en goede en vriendelijke bediening.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |