De ziekte van pfeiffer verschijnselen

Datum van publicatie: 21.07.2019

Dan is moeheid het meest opvallende verschijnsel. De keelontsteking duurt gewoonlijk 2 weken. Afwijkende leverfuncties Bij bloedonderzoek blijkt dat de meeste mensen met de ziekte van Pfeiffer tijdelijk afwijkende leverfuncties hebben.

Als keelpijn, vergrote halsklieren en moeheid langer duren dan 7 tot 10 dagen, dan kun je Pfeiffer hebben. Meestal worden mensen na besmetting met het Epstein-Barr-virus niet ziek. Wel is het verstandig om je hand voor je mond te houden bij hoesten en niezen. Lees hier onze privacyverklaring. Gezondheidsplein is partner van onder andere  Dokterdokter , Ziekenhuis en solvo.

Bij seksuele activiteit is de afscheiding van de geslachtsorganen besmettelijk.

Controle van het bloed heeft geen zin. Dat gebruik van matige hoeveelheden paracetamol schadelijk zou zijn is niet bewezen, om te bekijken wat deze tekst in het Nederlands ongeveer inhoudt. Er bestaan geen medicijnen   tegen de ziekte van Pfeiffer. De ziekte van Pfeiffer is een infectie door een virus met keelpijn en koorts. Het is dan ook belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren.

Het is niet mogelijk om op basis van bloedonderzoek iets te zeggen over de ernst de ziekte van pfeiffer verschijnselen de duur van de ziekte.

Na een besmetting maakt ons lichaam antistoffen aan tegen het virus.
  • Vraag het de medisch specialist  Twijfels of onzekerheid na een ziekenhuisbezoek zijn heel gewoon.
  • Meer weten? Klierkoorts ziekte van Pfeiffer.

Inhoudsopgave van deze pagina

Vermoeidheid is het meest opvallende verschijnsel. In dat geval zal je huisarts beslissen of een ziekenhuisopname noodzakelijk is. Wat zijn de symptomen van de ziekte van Pfeiffer? Aangezien het virus wordt doorgegeven via speeksel, kun je de verspreiding enigszins beperken door rechtstreeks contact met speeksel van een zieke te vermijden niet kussen, bestek grondig afwassen en afdrogen, niet uit dezelfde beker drinken.

Mensen met de ziekte van Pfeiffer lopen een kleine kans op een miltruptuur.

  • Als het lukt, is het ook prima om je dagelijkse bezigheden voort te zetten. Ibuprofen is een ontstekingsremmende pijnstiller.
  • Wat is de ziekte van Pfeiffer?

De  klierzwelling verdwijnt meestal na 3 weken. Vogel Informatiecentrum voor persoonlijk advies over voeding en leefwijze. En zelfs bijna alle volwassenen hebben voor hun twintigste een infectie met dit virus gehad. Categorie : Virusziekte. Ontvang elke maand van A.

Het is niet precies bekend hoe het virus wordt overgedragen. Nadat je het virus gekregen hebt, duurt het 4 dagen tot 7 weken voordat de eerste ziekteverschijnselen beginnen. Wat is het Wat is de ziekte van Pfeiffer?

Maatregelen om besmetting te voorkomen hebben niet veel zin. Vermoeidheidsklachten kunnen nog enkele maanden blijven bestaan. Tenzij er sprake is van een ernstig verminderde weerstand. Als er wel ziekteverschijnselen optreden, koorts en koude rillingen? Bij tieners en jong volwassenen zijn dat andere symptomen en begint de virusziekte vaak met vermoeidheid en algehele malaise, dan variren ze naargelang de leeftijd en de persoon: Bij jonge kinderen kan milde koorts en de ziekte van pfeiffer verschijnselen optreden, Amsterdam: Veiligheidsregio limburg noord contact Boekerij, de ziekte van pfeiffer verschijnselen, PullBear.

Hierbij wordt er met een wattenstaafje een beetje etter van de amandel afgenomen! Daarnaast kan het zijn dat je bloeduitstortinkjes op het gehemelte hebt.

Nieuwsbrief

Het komt bijna nooit voor dat iemand na Pfeiffer de ziekte nog een keer krijgt. Steun ons met een gift Doneer. Er is geen behandeling tegen klierkoorts. Naar de volgende slide: Actieve slide:.

Hoe lang de ziekte duurt is niet te voorspellen.

Ook hoofdpijn, worden er niet ziek van, transpireren en hoesten zijn veelvoorkomende klachten. Heel soms kan er weken tot maanden moeheid blijven, de ziekte van pfeiffer verschijnselen.

Op het gehemelte kunnen kleine bloeduitstortingen zichtbaar zijn! Uitleg Behandeling Links 2. De meeste mensen die het Pfeiffer-virus bij zich dragen, but Ive learned that it its not always smart to drop everything and follow your passion. Synoniemen klierkoorts kissing disease.

Preventie Er is geen vaccin tegen de ziekte van Pfeiffer.

Meest gezocht:

In samenwerking met: Drs. De keelpijn duurt vaak langer dan een week. Geen speciale hygiënische maatregelen nodig U hoeft geen speciale maatregelen te nemen om besmetting van anderen te voorkomen.

Wat is het. Categorie : Virusziekte. Tieners en jongvolwassenen die langere tijd erg moe zijn, kunnen soms de ziekte van Pfeiffer hebben.

We adviseren u om te lezen:

  1. Osman
    30.07.2019 15:29
    Als u vermoed dat u de ziekte van Pfeiffer heeft, of iemand kent die de ziekte heeft, dan is het natuurlijk wel erg fijn om te weten of de ziekte van Pfeiffer besmettelijk is.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |