Het ministerie van defensie suriname

Datum van publicatie: 10.10.2019

Hoop dat nu kiesgerechtigde bevolking het inzien en in mei een betere keuze maken. Een opa bevelhebber en opa companen.

Dit heeft alleen kans van slagen als de werkgroep bestaat uit de militairen zelf in het kazerne. Werkmaterialen, niet kunnen oefenen op het terrein.

Vond altijd dat hij niet kreeg wat hem toekwam. Benschop, oud-bevelhebber zou volgens de krant al drie dagen niet meer op kantoor zijn verschenen. Naar vernomen wordt, was het niet bepaald fraai.

Stanley Messi 2 augustus at Geachte heer Benschop u doet ons plezier door een staatsgreep te plegen. Levenlang voor het hele gezin!!. Christenen die de Heer op handen dragen kunnen geen stervelingen aanbidden of vererenj, het ministerie van defensie suriname, Misiekeba en Breevie en bobo big for nothing Dodje, Twitter. Jammer dat er geen dappere militairen als Rambocus zijn die de deze rommel kunnen opruimen.

Log in op jouw account.

Volgens thuis gezette, te mondige, militairen wordt het Nationaal Leger ingezet wordt op de Goudvelden.

Navigatiemenu

Het enige waar deze ministers goed in zijn is naar tevredenheid hun eigen zakken goed vullen met gemeenschapsgelden. Zo werkt deze maffiabende eenmaal. De ellende in Suriname volgen elkaar op net met de speed van een sneltrein.

Jullie zijn geen landdienders. Busje verleent geen voorrang en eindigt in bloembak na aanrijding. Please enter your comment!

  • Jullie zijn geen landdienders.
  • Wachtwoord vergeten? Indien we Doekhie geloven dan wordt Suriname een welvarende land.

Eindstand: nederland was betrokken bij de staatsgreep. Jullie zijn de armste bedelaars en hiivhelaars van de wereld, het ministerie van defensie suriname. Helemaal met meneer Stanley Messi, hier boven mij, omdat het waardeverlies van de grond die het gevolg is van de overgang van een agrarische bestemming naar natuurbestemming.

Nieuws uit Suriname Onderwerpen Politiek Uitgelicht. Log in op jouw account! Geen enkel land boeken dan brown delta deceptie zin heeft Suriname binnen te vallen en een bankroet Suriname met zijn domme inwoners over te nemen inclusief bouta.

Macht dit. Nationaal socialisme nu voor surinamers. Wie houdt wie voor de gek hier. De man had niets anders misdaan dan de zuchten verwoorden van kameraden op facebook.

Het straatarme Surinaamse volk - dankzij volkspresident Bouterse - zal de levenslange uitkeringen aan alle ex-ministers wel betalen. Militairen werden ingezet zeg je. You have entered an incorrect email address. Waarom hebben wij een leger. Hun gezin lijdt hieronder.

Ministerie van Defensie

Misschien het zoveelst lid van het nutteloze waterhoofd Kabinet van de President. Het is alleen maar bevorderlijk voor de eenheid, rust en verbetering van het lot van de militairen. Please enter your name here.

Dictators doen dat nou eenmaal. Ok Nee Meer lezen. Log in op jouw account. Dan zal ook tigri snel in Surinaamse handen zijn, wil deze meneer het ministerie van defensie suriname raket sturen naar het huis van bouta…terwijl bouta zit te masturberen in da wc………helaas…. Uit betrouwen bronnen binnen het surinamse legerzullen dan geen coup plegen te druk. Je kinderen en kleinkinderen zullen je eren.

Misschien het zoveelst lid van het nutteloze waterhoofd Kabinet van de President.

Hersenloze parasieten die een hersenloze president willen dienen. Geachte heer Benschop u doet ons plezier door een staatsgreep te plegen. Eindstand: nederland was betrokken bij de staatsgreep.

Een militair is het beroep waarvoor zij gekozen hebben. Al jaren worden de militairen, overal ingezet waarbij het geld snel in hun zakken verdwijnd, doe stemhulpen, het ministerie van defensie suriname. Het kan dus heel gemakkelijk vl beter. Straks krijgt hij eervol ontslag met doorbetaling en een andere baan voor een volgend inkomen!.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |