Wat zit er in je buik mama

Datum van publicatie: 09.10.2019

Mirandaaa91 13 januari Ik raad dit product aan. Lloyd Uitgever Veltman Uitgevers B. Felle acrylverfillustraties op wisselende achtergrondkleuren beslaan dubbele pagina's.

Erg leuk om samen met je kind de zwangerschap te delen. Wat ga je doen? Super leuk boek voor kinderen peuters. Door dit boekje voor te lezen meerdere keren lijkt hij nu voor zover dat we hem kunnen voorbereiden op de komst van de volgende. Mijn zoontje van ruim 2 vindt het een fantastisch boek!

Geweldig voorleesboek om kindje voor te bereiden op een baby in het gezin. Vond je dit een nuttige review?

Ook na x voorlezen blijft het een leuk boekje voor zowel mama als onze peuter. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Geen risico met vooraf betalen Heel leuk boek. Ze wil niets anders dan dit boekje, uit alle keuze die ze heeft.

 • SimonevS 20 oktober Ik raad dit product aan. Neem dan Contact met ons op.
 • Thejel Millingen aan de Rijn 17 augustus Ik raad dit product aan.

Recensie(s)

Verzenden   0. Mirrie82 Woerden 29 januari Ik raad dit product aan. Eindelijk een boek gevonden wat geschikt is voor jonge peuters onze dochter is bijna 2. Leuk, grappig boek voor velen leeftijden. Ze snapt het verhaal en ligt zelfs dubbel van het lachen om de grapjes.

 • En ja wat zit er nu eigenlijk in Mama der buik:- Ook nog erg leuk om daar na te blijven lezen.
 • Fantasierijk Grappig Leerzaam Mooi vormgegeven Spannend. Juliettever gent 27 maart Ik raad dit product aan.

LisaWolff 15 augustus Ik raad dit product aan. Voedingskussen met hoes naar keuze Een voedingskussen is tegenwoordig niet meer weg te denken bij een zwangerschap en dat is ook niet zo gek, because it's painful to observe the gap between them.

De flapjes zijn ook niet stevig aan het boek vastgemaakt en van te dun papier. Neem dan Contact met ons op. Cass89 21 november .

Kinder- en jeugdboeken: recensies en voorleesnieuws

Dit is een stevig materiaal, het kussen wordt ervaren als een hard kussen. Wommels 4 februari Het is een leuk boekje, maar voor de prijs had ik het steviger verwacht. Zie omschrijving.

Wat ga je doen. E-mail deze pagina. Flapjes zijn voor hele kleine kinderen misschien wat kwetsbaar? Op de laatste bladzijde zie je de mama, het zoontje en de nieuwe baby.

Pietjeprofiel Breda 11 september Ik raad dit product aan?

Wat zit er in je buik, mama?

Uitklap boek wat zit er in je buik mama bijna gratis Zie ook mijn andere goedkope advertenties rij5. Geen risico met vooraf betalen Wij hebben het boekje al meerdere malen gelezen, maar hij begint niet te vervelen. Stevig uitgevoerd vierkant prentenboek met flapjes en pop-up.

Dit boek is hartstikke leuk om, ideaal voor kinderen die er een broertje of zusje bij krijgen, in ons geval. Heel verwarrend voor kleine kindjes over wat er in mama's buik gebeurt als ze zwanger is. Ontzettend leuk voor twee jarigen die een broertje of zusje verwachten. Willem Jan. Een hartverwarmend en grappig rijmverhaal, moet flink lachen als de flapjes omgeslagen worden? Mooi, kleurrijk boek, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 99.

Ze vindt het een leuk boek, maar dat is een bewuste wat zit er in je buik mama met een afbetalingsplan geweest. Echt een aanrader? Vb: Mama heeft een draak in de buik.

Informeer een vriend

Nu mijn zus het boek cadeau gedaan voor de verwachting van hun 2e. Wij hebben het boekje al meerdere malen gelezen, maar hij begint niet te vervelen. Ons assortiment bestaat onder meer uit prentenboeken,

Dobbey33 Tilburg 26 november Ik raad dit product aan. Ontzettend leuk boekje. Ga in op opmerkingen die de peuters tijdens het voorlezen maken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Armando
  14.10.2019 04:05
  Gisteren   0.
 2. Dimas
  13.10.2019 07:05
  Felle acrylverfillustraties op wisselende achtergrondkleuren beslaan dubbele pagina's. Het is een grappig verhaal en heel leuk getekend!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |