Yoga ontspanningsoefeningen voor het slapen gaan

Datum van publicatie: 10.10.2019

Op zoek naar een natuurlijk slaapmiddel? Kun je niet goed in slaap vallen en kom je niet tot rust? E-mailadres uitsluitend ter validatie.

Follow on Instagram. Yin Yoga houding: Reclined Butterfly Ga liggen op je rug leg eventueel je hoofdkussen onder je rug en breng je voetzolen tegen elkaar aan. In drie tellen in actie. Veel mensen hebben een druk bestaan en liggen in bed nog door te piekeren over wat er gebeurd is of juist wat er nog moet gebeuren. Nidra betekent letterlijk slaap. En die is rustig. Ga liggen en zet je benen omhoog tegen de muur.

Fotocredits: Shutterstock? Een slechte nacht heeft vaak een ontzettend groot effect op de dag erna. Her zijn veel uiteenlopende redenen te bedenken waarom mensen slecht slapen. Geef fysieke, mentale en emotionele spanningen eerst een moment de aandacht die ze verdienen als je die tegen komt.

Follow on Instagram.

Yin Yoga oefening: Korte beginmeditatie Ga lekker zitten op je bed, in kleermakerszit of met je benen vooruit. Het blauwe licht zorgt ervoor dat jouw hersenen weer actief worden. Ik doe al een tijde mindfulnes en vroeg me af wat het verschil over de overeenkomst is met Yoga Nidra?
 • Follow ons op Instagram! Rol je bovenlichaam naar voren en plaats je hoofd op het bed voor je.
 • Kijk een uur van te voren geen tv meer.

Oefening 2: Draai je torso. 2 -3 minuten

Twee 'down-to-earth' Yogi's met als missie zoveel mogelijk mensen inspireren het beste in zichzelf naar boven te halen door Yoga! Er is al 1 reactie geplaatst. Je gedachten blijven maar doorrazen en je begint je zorgen te maken over het feit dat je te weinig slaap hebt deze nacht. Kom lekker liggen in shavasana.

Je kunt je ademhaling observeren zoals hij op dat moment is. Wat vaak ook goed werkt is tellen.

 • Sluit rustig je ogen en breng je aandacht naar je ademhaling.
 • De meest cosy truien om in te chillen. En tel zo af naar 0.

Wat vaak ook goed werkt is tellen. Ik overweeg de cursus Yoga Nidra. Gouden kraan in de keuken - Moet je doen. Gerelateerde artikelen, yoga ontspanningsoefeningen voor het slapen gaan. Kom lekker liggen in shavasana. Lees hier meer over fijne slaapmeditatie methoden.

Doe dit 1 minuut lang en rol dan terug, spreidt je armen en benen uit en val in slaap.

Oefening 1: Ondersteboven. 0 - 2 minuten

Natuurlijk zijn er nog andere manieren om sneller in slaap te vallen. Strek je benen voor je uit, zorg ervoor dat je aan de voorkant van je zitbotten zit.

Soms is het heel simpel te verklaren door externe factoren.

Zet je telefoon uit. Oefening 3: Nacht godin. Sommige mensen geven aan dat ze hierdoor goed in slaap vallen. Breng nu je aandacht naar het punt van je derde oog. Ga op jouw bed zitten met je gezicht rode vlekken op been kind de muur of het hoofdeinde met een afstand van 15 centimeter. Leg je voeten op heupbreedte en laat je tenen naar buiten vallen, yoga ontspanningsoefeningen voor het slapen gaan.

Be Strong, Be Healthy, Be Happy!

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slecht matras of kussen, warmte, of geluiden die de nachtrust verstoren. Een andere fijne oefening om mee af te sluiten is de yoga nidra. Sluit je ogen en begin met het scannen van je lichaam.

 • Ontvang ons gratis Ebook!
 • Ik doe al een tijde mindfulnes en vroeg me af wat het verschil over de overeenkomst is met Yoga Nidra?
 • Een slechte nacht heeft vaak een ontzettend groot effect op de dag erna.
 • En die is rustig.

Er is al 1 reactie geplaatst, yoga ontspanningsoefeningen voor het slapen gaan. Voordat je daadwerkelijk gaat tellen raad ik je aan om even een aantal diepe in- en uitademingen te nemen! Een ademhalingsoefening voor het slapen gaan die bij mij wel goed werkt is ratio-ademen. Maar de volledige Yoga ademhaling Agni Raj zoals wij die toepassen is juist erg energiek. Ik overweeg de cursus Yoga Nidra.

Bodyshop komt met cruelty free vegan brushes. Oefening 3: Nacht godin. Plaats reactie.

1.Yin Yoga oefening: Korte beginmeditatie

Daarom probeer ik dit zoveel mogelijk te voorkomen door ontspanningsoefeningen voor het slapen gaan toe te passen. Yoga Nidra helpt je om in korte tijd een hele diepe ontspanning te vinden die vaak nog een stuk dieper en verder gaat dan Mindfulness. Yin Yoga ademhalingsoefening: Anuloma Viloma Blijf zitten in de meditatiehouding en sluit opnieuw de ogen.

En ik vind het verschrikkelijk. Kijk er van een afstand naar, zonder ze te veranderen? Breng nu je aandacht naar het punt van je derde oog.

We adviseren u om te lezen:

 1. Wei
  12.10.2019 07:05
  Leg je armen langs je lichaam met je polsen omhoog gedraaid.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |