Brink trekhaak zit vast

Datum van publicatie: 27.08.2019

Weet iemand of dat ook onder bovag garantie valt? Bericht door Micky » wo 5 apr Ik zou nu ook heel voorzichtig zijn en hem zeker een aantal keren opnieuw plaatsen..

Bericht door Robertlyca » wo 17 jun - Hoi Jan, Dit probleem ook ooit eens gehad met een BMW X5 van een collega, moest toen eff de juiste handelswijze aanleren om dat ding eraf te krijgen maar op een gegeven moment had ik de slag te pakken en ging het goed, deze trekhaak was overigens afneembaar en kon ook nog op eens slot.

Zelf gebruik ik die eigenlijk nooit, dus ligt die altijd netjes in mijn koffer. Bericht door avdb » ma 14 feb, Re: domme vraag - trekhaak verwijderen Bericht door rutgerreinier » wo 16 feb, Heeft iemand hier een afneembare haak liggen die er wel vanaf wil? Niet in het slot, maar tussen de haak en het frame zeg maar. Ik verwacht eigenlijk geen problemen.

Het vergrendelhuis dient ontgrendeld te worden zodat men bij de schroef kan waar deze mee vast zit. Re: domme vraag - trekhaak verwijderen Bericht door Chris H di 15 feb, Zelfde probleem. Misschien helpt het. Bericht door henrybruggink vr 19 jun - had ik ook de trekhaak inderdaad stuk en opgestuurd naar de brink dealer en deze heeft hem brink trekhaak zit vast reparatie aangeboden aan de fabriek wel een week of 3 weg geweest hebben ze een nieuwe pen in gezet en toen was hij weer klaar weet niet wat het koste want had de auto net dus heb ik niet voor betaald, brink trekhaak zit vast.

Bericht door Micky do 6 apr Pmverhoef schreef: Vanmorgen toch maar even naar de Bosal hulplijn gebeld. Ik verwacht eigenlijk geen problemen. Afneembare trekhaak Algemene vragen.

Door vuil in de trekhaakhouder wil hij er wel eens wat lastiger uitkomen. Ik verwacht eigenlijk geen problemen.
 • Snelle links.
 • Maar de vorige caravan was met 7m60 x 2m50 ook niet de kleinste.

Vergrendelhuis vervangen BMC Brink/Thule

Vragen door dummies - en dat is de meerderheid van ons - zijn het meest leerzaam. Re: domme vraag - trekhaak verwijderen Bericht door P. Laat staan dat je het ieder weekend moet doen! Het vergrendelhuis is klaar voor gebruik. Afdekplaatje er af daarna de verticale plaatsen 1a2 seconden,. Ik blij.

Bericht door opwouters » wo 5 apr Ik herken het probleem wel.

 • Krijg ik hem met geen beweging er vanaf. Bericht door janoniem » wo 5 apr Misschien zat er rommel in de opnamehuls waardoor de trekhaak niet diep genoeg ingeschoven kon worden.
 • Het vervangen van de vergrendelhuis geschiedt  te allen tijde op eigen risico. Vergrendelhuis vervangen Het terugplaatsen bestaat uit de volgende stappen: Druk de pen terug zodat de opening zichtbaar is zoals op de afbeelding Plaats de plaatshouder en het vergrendelhuis terug Leg de schroef terug op zijn plek en schroef deze terug Druk de metalen pen, die uitsteekt aan de achterkant van de trekhaak, tegen een harde ondergrond terug zodat de vergrendeling in het vergrendelhuis weer los laat.

Nu 1. Snelle links. Maar goed, brink trekhaak zit vast, ondanks dat gedeelde smart halve smart is, postma schreef: Neem even kontact op met bosal in Made. Afneembare trekhaak Algemene vragen. Re: domme vraag - trekhaak verwijderen Bericht door avdb zo 20 feb, Nee Zuster overleden (92) Cabaretire.

Probleem is dat ik dat ding er niet meer afkrijg.

Vergrendelhuis in de juiste positie

Idd, misschien eens een busje WD40 tussen spuiten ofzo. Na 5 keer herhalen, ging hij meestal wel soepel onder de auto. Dit doet u door deze ingedrukt te houden wanneer u het vergrendelhuis af neemt. Bericht door Micky » do 6 apr

Bericht door Micky do 6 apr Bericht door rutgerreinier wo 16 feb, Bericht door JanP do 6 apr. Heeft u weinig technische ervaring dan raden wij u aan dit te laten doen door een monteur. Heb met een schroevendraaier de pen ingedrukt die uit de trekhaak komt en de trekhaak ging los, brink trekhaak zit vast.

Ik verwacht eigenlijk geen problemen. Bericht door Pmverhoef » wo 5 apr Goedenavond! Alles mee naar de werkbank en even het handgreepje eraf gedraait.

Bericht door VIP Premium » do 6 apr

 • Heeft u weinig technische ervaring dan raden wij u aan dit te laten doen door een monteur.
 • Nadat de schroef los is, kunt u het vergendelinghuis uit de trekhaakkogel pakken.
 • Bericht door MdW » wo 17 jun -
 • NIET op de knop!

Bericht door rutgerreinier wo 16 feb. Ik blij. Let op: Mocht u het vergrendelhuis te snel los laten dan kan de pen uit de trekhaakkogel schieten. Die me de truc uitlegt. Zelf gebruik ik die eigenlijk nooit, dus ligt die altijd netjes in mijn koffer. O ja, brink trekhaak zit vast, het "vaste" deel onder de auto wel regelmatig schoonmaken. Door vuil in de trekhaakhouder wil hij er wel eens wat lastiger uitkomen?

Bericht door Pmverhoef » do 6 apr De dop heb ik er nooit bij gekregen. Heeft u er moeite mee om zowel de pin naar achteren te trekken als de schroef los te draaien?

Daarna maar even verder kijken. Bericht door Langen » wo 17 jun - hahaha zoiets had ik dus ook, maar dan met het äfkoppel mechanisme.

Er ontstaat op deze manier genoeg ruimte om met een inbussleutel de schroef los te draaien die in het vergrendelhuis zit. Bericht door opwouters wo 5 apr Inderdaad een zekerheidje, bij mij brink trekhaak zit vast het eigenlijk de eerste en dus de laatste keer dat hij er onder moet al niet soepel. Bericht door JanP do 6 apr j.

We adviseren u om te lezen:

 1. Reimer
  03.09.2019 12:48
  Daarvoor 2.
 2. Bethany
  28.08.2019 09:12
  Heeft u een trekhaak met een vergrendelhuis zoals hieronder is afgebeeld?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |