Het weer in hong kong in november

Datum van publicatie: 07.10.2019

De gemiddelde neerslag in januari bedraagt ongeveer 25 mm en gedurende de hele maand valt er gemiddeld slechts zes dagen regen. Even wachten alstublieft. Op de website klimaatinfo.

Mocht er toch een onjuistheid ingeslopen zijn, laat het dan weten via e-mail. Er valt in juni op 22 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 8 Dagen droog in Hongkong.

Een gemiddelde temperaturen kunnen u helpen erachter te komen wanneer is de beste tijd om te reizen naar Hongkong. Het weer voor Hong Kong in Hongkong wordt de komende 14 dagen rond de 30°C met alle dagen kans op lichte regenbuien tot zware regen.

Wil je alle klimaatstatistieken en klimaatfeiten van Hong Kong zien? Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Hong Kong is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden.

Naturisme toegestaan. Warme dagen in Mei kunt u verwachten in de Hongkong. Widgets Wil je het klimaat van Hong Kong gratis op je eigen website tonen. Wil je binnenkort op vakantie naar Hong Kong dan kun je op de website Hong Kong voor beginners enorm veel goede het weer in hong kong in november over Hong Kong halen.

De grootste kans op slecht weer vanwege een tropische depressie is echter het hoogst in de periode half juni tot half oktober.

De samenstellers van deze site voelen zich dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade in wat voor vorm dan ook die mogelijkerwijs ontstaan zou zijn door beslissingen van derden op basis van door ons beschikbaar gestelde informatie.

Weer & Klimaat Hong Kong

Sha Tin Snow dagen. Er is een foutenmarge en deze prognoses moeten alleen als algemene informatie worden beschouwd. Hong Kong is geen typische winterzonbestemming. De maanden februari en maart zijn het somberste met nog geen honderd uur zonneschijn per maand. Voor sommige bezienswaardigheden zoals de Victoria Peak is goed weer bijna een must. Hierdoor kan je waardering tonen voor de vakantie in deze gebieden.

Bekijk de weergemiddelden en gegevens hieronder.

 • Heenreis op:.
 • Wil je weten wanneer je het beste naar deze bestemming kunt reizen? Hong Kong hoort bij Hongkong.

In Hong Kong is het nu uur 's nachts op maandag 2 september Men zegt niet voor niets dat er niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer. Wil je binnenkort op vakantie naar Hong Kong dan kun je op de het weer in hong kong in november Hong Kong voor beginners enorm veel goede informatie over Hong Kong halen. Vakantie Hongkong. Er valt in februari op 11 Dagen neerslag met een totaal van 18 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Hongkong. Maar dit is nogal redelijk en het zijn slechts tijdelijke buien.

Scroll tabel en bekijk alle maanden.

Beste reistijd Hong Kong, Hongkong

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Hong Kong is een 7,7. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Hong Kong is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Door het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is.

Er valt in augustus op 25 Dagen neerslag met een totaal van mm en het is deze maand 6 Dagen droog in Hong Kong. Reisadvies Grieperig gevoel dag na sporten Kong Dit reisadvies is opnieuw beoordeeld!

Tai Po in november. Mild met droge winter, hete en natte zomer. Gemiddeld weer in november het weer in hong kong in november Cheung Chau goed weer Het weer om 7. Hongkong weer Juni Wat is het weer in Juni in Hongkong.

Gemiddelde jaarlijkse neerslag in Hongkong

Naturisme toegestaan? Hongkong weer woensdag 30 september. Kowloon Sha Tin. Ben je in Hongkong geweest? Het gemiddelde klimaatcijfer voor Hong Kong is een 7,7.

In totaal schijnt de zon gemiddeld uur per jaar. Gemiddeld is het enkele keren per jaar raak en ondervindt Hong Kong overlast door storm die vaak gepaard gaat met flinke regenval. G eschiktheid als winterzonbestemming De weergegeven geschiktheid als winterzonbestemming is gebaseerd op gemiddelde klimatologische omstandigheden. Vakantie Hong Kong. Er valt in oktober op 14 Dagen neerslag met een totaal van 68 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Hong Kong. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, het weer in hong kong in november van het weerbericht, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Waar naar toe in Hong Kong in november, VS? Hongkong weer Juni Wat is het weer in Juni in Hongkong.

Vakantie Hong Kong

Klimaat Hongkong per maand Klimaatgegevens van: Hong Kong. De zeetemperatuur ligt rond de 22°C. Klimaat Hongkong per maand Klimaat Hongkong per maand Scroll tabel en bekijk alle maanden.

De zeetemperatuur ligt rond de 21C. Meer informatie over het weer in Kowloon in november. Hongkong weer dinsdag 29 september.

We adviseren u om te lezen:

 1. Elisah
  07.10.2019 13:38
  Widgets Wil je het klimaat van Hong Kong gratis op je eigen website tonen? Weer in december in Hong Kong.
 2. Feya
  14.10.2019 20:45
  Overschakelen naar Fahrenheit Overschakelen naar Celsius. TUI fly.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |