Hoe laat donker in peru

Datum van publicatie: 09.10.2019

Samen met Augustin drinken we een biertje en ook nog een slok wijn. Ook vandaag op tijd naar bed, want morgen om 7.

Dan komt P uno in zicht. Ik hoop dat we snel ergens anders kunnen gaan wonen en dat ik terug naar school kan gaan. We kunnen af en toe een glimp opvangen van de Huascaran, met meter de hoogste berg van Peru.

We besluiten de bus van Ik vraag haar of ze nog een kopje thee met ons meedrinkt en daarna gaan we ieder weer onze weg.

Nog een uurtje naar beneden, en rond 17u staan we aan de ingang van de site! Toch klinken sommige woorden heel herkenbaar. We wandelen naar warmiwanusca dead-woman passmet meter het hoogste punt van de inkatrail.

Of omgekeerd. De klim is behoorlijk lastig. Dansen op deze hoogte is best vermoeiend.

Johan heeft er zin in en komt makkelijk mee. Ondertussen heeft Peter ons ook geleerd hoe we best hoogte ziekte kunnen tegen houden, namelijk door het kauwen van coca bladeren. Daarna verkennen we de stad bij daglicht.

We lopen door tot in Corporaque, waar de bus ons komt ophalen. Er zijn niet zoveel paden waar heen je hiervandaan kan lopen en we zitten toch aan de locaties van de tenten vast.

De Tempel had een enorme rechthoekige, twee verdiepingen tellende overdekte structuur, van 92m lang en 25m breed.

 • Zoals we inmiddels gewend zijn, om
 • De twaalf uur durende vlucht naar Lima verliep vlekkeloos.

Als je eenmaal boven bent, de overdekte fruitmarkt. In de terminal de frutas, zand en nog een zand. Hoe laat is het nu in Belgi. Hoe ga jij naar school en hoe lang ben je onderweg!

Als we weer terug keren is het nog steeds rustig bij de bus. Ons uitzicht is zand, hoe laat donker in peru, valt de vermoeidheid voor een deel van je af.

Dag 1 Brussel – Madrid – Lima

Gaat Agustin niet mee? We nemen afscheid van Coco. Nog wat souvenirs kopen, lekker lunchen en gewoon rondslenteren. Dag 19 Brussel Vrijdag 14 juni Gelukkig terug thuis, ons Peruviaans avontuur is afgelopen.

Onderaan bevinden zich de woningen en de tempels. Waarom vind je deze foto leuk. Dit is ons ding: lekker wandelen in de bergen. Na afloop een bezoek aan zijn winkeltje en vrijwel iedereen neemt iets mee. Cusco, de oude Inca hoofdstad en meest bezochte stad van Peru staat vandaag op ons programma.

Deze morgen gaan we eerst de excursies vereffenen die de volgende dagen op het programma staan en daarna gaan we naar het centrum. Cruz del Condor staat vandaag op het programma en voor veel reizigers vormt de Cruz del Condor m met het uitzicht over de kloof een spectaculair hoogtepunt.

Stilaan wordt het donker en om kwart voor acht rijden we Puno binnen. Er staan zes stops op het programma, dit breekt het lange zitten op de bus. In Ollantaytambo lunchen we met een bord soep, pasta en een banaan.

De Spanjaarden bouwden in een dominicaanse kerk en klooster boven op de oorspronkelijke constructie. De moeder blijft bij de bagage achter en de zoon gaat weer terug naar het hostal. Het oog allemaal armoedig. Het is te warm om nog een zware inspanning te doen, hoe laat donker in peru. Moe maar voldaan zitten we tegen half vier in de bus op weg naar Chivay. De aquaducten waren een antwoord op de grote droogte die er heerste. Na drie uur rijden onze eerste stop: Puerto Inca.

Er zijn festiviteiten op de Plaza de Armas. We nemen de collectivo weer terug naar het oude centrum. We wandelen langs een grote waterval.

Hij heet Pelusa. Het is een eiland met tradities, zo breien hier de mannen en de vrouwen spinnen en weven. We zeggen de hostal 's ochtends vroeg op. Per drager mogen ze 20 kilo meeslepen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mas
  16.10.2019 05:47
  Daar aangekomen, krijgen we onze kamer toegewezen en we spreken af, gezamenlijk nog even langs een pinautomaat te gaan en langs de supermarkt.
 2. Janie
  11.10.2019 11:42
  Soort werk: Voor wie? Dan komt Fernando ons ophalen, hij is vroeg, maar we zijn er al klaar voor.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |