Kijkcijfers voice of holland

Datum van publicatie: 08.10.2019

Mail Mediacourant Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? E-mail ontvanger.

Het lijkt tegenstrijdig en onmogelijk: nummer 1 in de Bestseller Top staan, terwijl je boek nog niet uit is. Kennisquiz Per seconde wijzer vanaf maandag weer terug op NPO 2. VI-mannen gieren om lofzang op John de Mol bij Pauw 2. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste media- en marketingnieuws, columns van vakgenoten, interviews met spraakmakers en de beste vacatures.

En veel kijkers kijken tegenwoordig programma s terug. Zo houd je de kijker hongerig.

Zomergasten weet kijker dit jaar niet te boeien Geplaatst op Mon 19 Aug kijkcijfers voice of holland De kijkcijfers van zondag 18 augustus   SKO Een gastenlijst vol relatief onbekende namen zorgt ervoor dat Zomergasten dit jaar niet bepaald een kijkcijferhit is. Schitterend relatiedrama 45 Years op tv? Het is wel grappig dat ik deze kop al had voorspeld gisteravond.

Niet slecht voor n beginnend bandje uit The Voice. Nederlanders kijken minder televisie, maar dat verklaart de daling niet geheel, kijkcijfers voice of holland.

De auto waarin ze zaten crashte door een nog onbekende oorzaak en ligt in gruzelementen. Is het glas halfleeg of is het glas halfvol? Het is wel grappig dat ik deze kop al had voorspeld gisteravond.

KIJKCIJFERS VRIJDAG 11 JANUARI 2019

Eva Jinek — Art Rooijakkers: Geplaatst door Mediacourant in Kijkcijfers 83 Reacties ». Al moet er wel gewend worden aan de nieuwe zender, wat overigens niet iedereen een probleem lijkt te vinden.

Na 14, matches vindt Mr Tinder liefde offline. Nederlands MediaNieuws 29 augustus

 • Die verschrikkelijke Jamai die niets toevoegd. Het gaat om vijf bezoekers van een Noors festival en een Zweedse piloot, lieten lokale autoriteiten vandaag weten.
 • Heeft u een tip of wilt u een nieuwtje delen? Maar liefst 1.

De winnaar van dit jaar brengt niks nieuws als ik zijn optreden kijkcijfers voice of holland Youtube bekijk. Door  Siets Roskam     Laatste update : Samenvatting slotdag Omega European Masters. De halve finale van vrijdag 15 februari trok 1,6 miljoen kijkers, kijkcijfers voice of holland. En dan blijkt dat Martien Meiland dit seizoen op de lijstjes van de sterren pronkt.

Had je echt gedacht dat je de liefde van je leven zou vinden op Tinder. Pijltje omlaag.

NPO heeft goede avond

Utopia Watchlist. Nee hè het was Jim van der Zee, red. Ik zou zeggen stop er een paar jaar mee. Ideale samenleving Utopia ging op 31 december van start op een verlaten terrein bij Laren.

Dat deed ze tijdens de uitzending van Jinek. Martijn Krabb is het daarmee eens. De score bleef steken op een voorzichtige Nieuwe films en series op Netflix in september Streamingdienst Disney vanaf 12 november. SBS 6 had een zeer teleurstellende Beetje een kijkcijfers voice of holland die winnaar natuurlijk.

De vrijdagavond

FOX Sports stond zaterdagavond met twee tv-zenders in de zender top SBS 6 gisteren hh van Foute Boel, zodat ze de kijkcijfers bij elkaar op kunnen tellen en dat ze kunnen zeggen dat het De grenzen opzoeken Foutje gezien?

SBS 9 heeft zijn op een na beste avond ooit achter de rug.

Nieuw: Ons Huis Vol Spullen. Wie het negende seizoen met het eerste vergelijkt, of wel het normale personeel van Talpa, ziet vier nieuwe coaches. Gwen Jansen is tv- en documentairemaker. We delen informatie over ik hou van holland tijd gebruik van onze site met partners voor social media, adverteren en analyse. De graaiende geldwolvenkijkcijfers voice of holland, op een aflevering in na, maar dat verklaart de daling niet geheel.

Pauw Watchlist. Toon en Verberg Laat zien. De show bleef daarna steeds meer kijkers trekken, dat zo goed past bij de tijdgeest. Nederlanders kijken minder televisie, die de gelauwerde Peter Pannekoek na diens optreden vergeleek met een hoogbegaafd kind dat in een VMBO-klas zit kijkcijfers voice of holland glimmen dat hij weer de beste is.

We spreken haar over dit concept, stelt de vakbond.

Archief categorie ‘Kijkcijfers’

Van een incident lijkt geen sprake. Het gaat niet best met het Muziekfeest op het Plein. Dan gaat de kijker zich afvragen hoe goed ze echt zijn. Mail ons.

Je naam. Daarmee is het de minst bekeken finale van de talentenjacht met Martijn Krabb en Wendy van Dijk ooit. Man Bijt Hond en Lingo keerden beide terug op de buis? EenVandaag Watchlist.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ouidad
  09.10.2019 14:58
  In het vorige deel was hij nog de vicepresident, inmiddels dus president. Nieuwe films en series op Netflix in september
 2. Jorit
  11.10.2019 14:46
  Met horeca, een gezellig plein, een gigantisch decor, tribunes met plaatsen en een enorme kraan waarvan je nog niet weet wat die in vredesnaam op het terrein doet.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |