Website tijdelijk blokkeren chrome

Datum van publicatie: 28.09.2019

Peter D'Hollander - 22 augustus 0. Klik op 'Aan Chrome toevoegen' en klik dan op 'Toevoegen' om te verifiëren dat je de add-on in Chrome wilt installeren. Voer de website of URL die je wil blokkeren in het veld met het label 'Lijst van geblokkeerde sites'.

Als de geblokkeerde website wordt opgevraagd verschijnt een gewone foutmelding: pagina niet beschikbaar. Ze werken in alle gangbare browsers, en als de timer is ingeschakeld kun je ze niet gemakkelijk uitschakelen of verwijderen.

Websites blokkeren in Chrome Chrome heeft geen ingebouwde optie om websites te blokkeren. Naast deze optie zitten er trouwens nog enkele andere opties in die je best zullen smaken.

Informatie over het gebruik van een beheerd Chrome-apparaat. Anderen hebben misschien een hekel aan het idee dat je computer je vasthoudt aan de belachelijke typeaanvraag en het onvermogen om de instellingen te veranderen, dus je moet het eens proberen te achterhalen.

Of enkel gedurende bepaalde uren? Categorien: Internet. Hoe kan ik mijn favorieten terugvinden bij Google chrome. Navigeer naar de website of URL die je in Chrome wil blokkeren? Als extraatje kan je ook bepaalde toepassingen blokkeren, zoals bijv.

Informatie over het gebruik van een beheerd Chrome-apparaat.

U kunt sites eenvoudig blokkeren door een paar regels aan dit bestand toe te voegen. Die klap ik gewoon dicht als ik berichten geplaatst heb. Helpcentrum Aankondigingen.
  • Websites blokkeren in Firefox Firefox heeft geen optie om hele websites te blokkeren. Als je websites bij je kinderen wil weghouden, maar volwassenen wel toegang tot die sites wil geven, zou je een wachtwoord kunnen instellen.
  • Open het bestand hosts. Deze methode maakt gebruik van het hosts-bestand Het bestand van hosts in Linux wijzigen en beheren Het bestand van hosts in een bestand wijzigen en beheren Het wijzigen van een weinig bekende feature, het hosts-bestand, kan de systeembeveiliging verbeteren, of u nu snelkoppelingen moet maken of websites moet blokkeren, of meer.

Hier is hoe ze het zullen doen! Hoe kan ik mijn favorieten terugvinden bij Google chrome? Zou ik een site kunnen blokkeren zodat ik er zelf niet meer op kan? Voeg een extra regel toe voor elke site die u wilt blokkeren met dezelfde indeling. Helpcentrum Aankondigingen. Hieronder kunt u woorden invoeren die de extensie blokkeert als deze in een URL wordt gevonden.

  • Rookschade en vaste schijven deel 2 20 augustus
  • Over het algemeen is StayFocusd een goede keuze als je wat aanmoediging nodig hebt om je doelen te bereiken. Pop-ups van een bepaalde site toestaan Open Chrome op je computer.

Klik onderaan op Geavanceerd. Als extraatje kan je ook bepaalde toepassingen blokkeren, zoals bijv, website tijdelijk blokkeren chrome. Geen opknap boerderij te koop limburg filter is natuurlijk perfect, chocolade en walnoten. Ga naar het tabblad Adult Control en je kunt alle websites blokkeren die expliciete inhoud bevatten.

Meer informatie over bepaalde manieren waarop een website kan reageren wanneer je Chrome gebruikt. Pop-ups in- of uitschakelen Open Chrome op je computer. Dit zijn de beste manieren om het te doen. Klik op 'URL opslaan'.

Websites blokkeren op iPad en iPhone

Kan je er echter voor zorgen dat je computer bepaalde websites tegenhoudt zodat jij je beter kan concentreren? Je moet administrator op de computer zijn om deze aanpassingen te kunnen maken. Wilt u meer doen met Chrome?

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. We laten je zien hoe je jezelf kunt verdedigen? Bullguard: Hoe haal je verwijderde internetgeschiedenis terug. Methode 4! Zoek de site onder 'Toestaan'. Cookies maken wikiHow beter.

Gecontroleerde profielen Geen langer werk

U kunt ook een aangepaste DNS 5 DNS-server gebruiken die gegarandeerd is om uw online veiligheid te verbeteren 5 DNS-servers die gegarandeerd uw online veiligheid verbeteren Uw DNS-provider wijzigen kan de verdediging van uw computer tegen online bedreigingen drastisch verbeteren, maar welke moet u kiezen?

Klik bij Internetrestricties op Inschakelen. Peter D'Hollander - 22 augustus 0.

Klik op Kladblok. Vraag volgen. We laten je zien hoe je jezelf kunt verdedigen. Please enter your comment, website tijdelijk blokkeren chrome. Je kunt tot 6 verschillende sets van websites aangeven die je volgens bepaalde voorwaarden wil blokkeren? Als pop-ups worden geblokkeerd op een site die van jou is, discipline-vereisende werk laten liggen om snel Facebook wie heeft de computer uitgevonden wikipedia Twitter te checken.

Hierdoor zal een gebruiker snel het saaie, ga je naar het rapport over misleidende functionaliteit.

Pop-ups in- of uitschakelen

Hier is hoe ze het zullen doen! Het is meerdere malen bewezen dat concentratie automatisch zorgt voor betere prestaties, de mens is niet gemaakt om te multitasken. Een Facebook account verwijderen, hoe doe je dat? Nadat u een aantal sites heeft toegevoegd die u wilt blokkeren, is het de moeite waard om de instellingen in het menu Extensies te openen om het gedrag ervan te configureren.

Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. De website is nu geblokkeerd. Weet jij het antwoord.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |