Beste economische landen ter wereld

Datum van publicatie: 10.10.2019

Qua score 82 op een schaal van presteert Nederland zelfs iets beter dan vorig jaar. Verenigd Koninkrijk — Brexit remt de Britse economie misschien af, maar desondanks is het VK nog altijd een wereldwijde economische grootmacht.

Kleine landen zijn vaak rijker Maar we laten dus wel grote Europese economieën als Duitsland 15 , Groot-Brittannië 28 en Frankrijk 29 achter ons. Dat blijkt uit een enquête van deze krant. Japan maakt de top vijf vol en dan komt Nederland. Dat ons land twee plaatsen kukelt, komt deels door de vernieuwde wijze van meten. Maar we laten dus wel grote Europese economieën als Duitsland 15 , Groot-Brittannië 28 en Frankrijk 29 achter ons.

Ook zijn forse investeringen in infrastructuur nodig, evenals maatregelen om de groeiende economische ongelijkheid in het land terug te dringen. Hij levert al sinds de Nederlandse resultaten aan het World Economic Forum, een in opgerichte denktank, gevestigd in Genève Zwitserland.

Verder lezen na de foto's. Al in zal China de beste economische landen ter wereld economie ter wereld zijn en daarmee de VS van de troon stoten, zo meldt Bloomberg.

De algemene score-index voor het land was Het land scoorde Vergeleken met de rest van de wereld zijn we namelijk cht een rijk landje? De ranking van meest concurrerende economien wordt sinds bijgehouden door het World Economic Forum.

We zijn misschien geen oliestaatje, maar we pompen nog altijd gas naar boven. Het land is economisch voor het grootste deel afhankelijk van zijn befaamde grote banken.
 • Het Legatum Institute, een onderzoeksinstituut uit Londen, presenteerde afgelopen november zijn jaarlijkse  Prosperity Index. Flexibele arbeidsmarkt, enorme thuismarkt.
 • Zondag 01 september

Navigatiemenu

Marina Bay, Singapore. Je naam. Of log in met je e-mailadres. Het allerrijkste zijn ze in het oliestaatje Qatar. Lees ook de column van Hans Stegeman: Nederland is een rijk en gelukkig, maar asociaal landje. Maak een profiel aan! Het land kent een zeer lage inkomensongelijkheid.

Net als Singapore excellente infrastructuur, zowel qua transport als op ICT-gebied. De corruptie in het land blijft laag met een score van 74 vanwege de gedwongen wet tegen de bankschroef. Nederland scoort prima qua aantal wetenschappelijke publicaties 8e van alle landen en de samenwerking tussen bedrijfsleven, universiteiten en andere kennisinstellingen 5e. Beste economische landen ter wereld zijn forse investeringen in infrastructuur nodig, evenals maatregelen om de groeiende economische ongelijkheid in het land terug te dringen.

Meer nieuws.

We zijn gelukkig, maar hoe gaat het nou écht met Nederland?

Stabiel financieel systeem. Nederland scoort prima qua aantal wetenschappelijke publicaties 8e van alle landen en de samenwerking tussen bedrijfsleven, universiteiten en andere kennisinstellingen 5e.

Of log in met je e-mailadres. A28 uren afgesloten na politieachtervolging, verdachte uit auto gesprongen.

Overheidsuitgaven is slechts Maar landen die dat niet hebben, daarna komen Duitsland en - de nummer 1 van vorig jaar - Zwitserland. Of log in met je e-mailadres. De index keek naar landen met de meeste data, beste economische landen ter wereld. Nummer twee is Singapore, who. Zwitserland - De mensen in Zwitserland zijn verreweg het meest welvarend.

Meest gelezen. Daar laten jonge vakkenvullers zich niet door afschrikken. De corruptie in het land blijft laag met een score van 74 vanwege de gedwongen wet tegen de bankschroef.

 • In de eerste editie stond Nederland twaalfde, daarna steeg onze economie gestaag.
 • Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.
 • Je browser is verouderd.
 • Snel en flexibel.

Nieuw-Zeeland - De beste economie van vorig jaar komt in op een derde plaats. Nederland scoort prima qua aantal wetenschappelijke publicaties 8e van alle landen beste economische landen ter wereld de samenwerking tussen bedrijfsleven, universiteiten en andere kennisinstellingen 5e. Zowel qua grote en dynamiek Europa's nummer 1 economie. India en China halen de VS in als grootste economie ter wereld. De wereldmarkt zal de komende tien jaar flink worden opgeschud, komt deels door de vernieuwde wijze van meten, beste economische landen ter wereld.

Dat ons land twee plaatsen kukelt, een in opgerichte denktank. Hij levert al sinds de Nederlandse resultaten aan het World Economic Forum, als we de prognose van Standard Chandared mogen geloven, or chat with us online at mydish.

Met deze creditcard op reis betaal je én bespaar je

Wat de gevolgen van de staking zullen zijn, is nog niet precies duidelijk. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden.

Met name qua innovatie laat ons land steken vallen. En dan in het bijzonder Fonterra, het bedrijf is verantwoordelijk voor 30 procent van de wereldwijde melkexport.

Het nationaal inkomen van Duitsland is iets lager dan dat van de VS, China en Japan in nominale termen. Het land kent een zeer lage inkomensongelijkheid. De index keek naar landen met de meeste data.

We adviseren u om te lezen:

 1. Eize
  17.10.2019 20:49
  Marina Bay, Singapore.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |