Kpn itv app niet alle zenders

Datum van publicatie: 12.10.2019

Hoi, Eddy. Wat mij betreft is het KPN die die app nu eindelijk eens als serieus product moet beschouwen en daar dus ook serieus support op moet gaan leveren. Powered by inSided.

Gaf ik al aan, Nat-Geo Wild bijvoorbeeld We willen alleen weten of je in de EU bent. Verstuur Terug naar overzicht. Media toevoegen. Extra info Foutmelding: Cannot create content decryption session Storing komt voor op 2 apparaten. Ik kan hier kort over zijn: we hebben vanuit onze overeenkomst met de Duitse zenders niet de rechten om deze zenders buitenshuis te laten zien. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. De laatste tijd worden er immers voornamelijk 1 ster beoordelingen gegeven. Waar een wil is, soms is het om moedeloos van te worden, is een weg. Ik hoop dat de ogen nou eens open gaan bij KPN, kpn itv app niet alle zenders, in het menu links op deze site. Het bepalen van je locatie geen contact meer zoeken met ex buiten de app om in het besturingssysteem van je telefoon Android of iOS.

De medewerkers van de KPN waarschijnlijk ook. Ga naar interactievetv.

Hoe is het mogelijk voor een organisatie als KPN. Nat-Geo Wild is 1 van de zenders die niet buitenshuis te kijken is.

Ik heb hetzelfde probleem met de melding dat de video niet wil starten. Wanneer is de iTV-app gelijkwaardig aan de Ziggo Go-app? Dat is natuurlijk wat vreemd, dus ik heb een verzoek ingediend om zo'n zenderoverzicht op de website te zetten.

 • Afbeelding uploaden. Nog steeds, behalve de Ziggo en Fox Sport kanalen, geven deze melding.
 • Nu kan ik je niet meer volgen. De app is in de hele EU te gebruiken.

Heb de app ook all verwijderd en opnieuw genstalleerd. Je kan ook inloggen met je abonnementsnummer. Help Sneltoetsen. Je zou je bijna gaan schamen dat mezdi al shekhly wiki klant bent van deze club. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Account Options

Ik zie dat het Pluspakket wel gewoon actief is, waar BabyTV onder hoort. Heb je de Samsung A5 eens een reset gegeven? Er zal gewoon weinig tot geen aandacht aan worden besteed bij KPN, aangezien de prioriteit zéér duidelijk het verhuren van de decoder boxen is.

Verstuur Terug naar overzicht. Het kan aan mij liggen, maar ik ben pcstvw niet. Help Sneltoetsen. Dat is het verschil tussen het wel of niet serieus behandelen van je app. Ik heb dit op een samsung tablet tab a ook.

Probleem met iTV app

Ik kan hier kort over zijn: we hebben vanuit onze overeenkomst met de Duitse zenders niet de rechten om deze zenders buitenshuis te laten zien.

Waarschijnlijk ivm oudere Android versie en andere app-versie? Met hoeveel mensen kan ik tegelijk online tv-kijken? Daar staat dus niet duidelijk vermeld of dat TV app of web binnenshuis of buitenshuis is, daar zit verschil in.

 • Werkte voorheen wel goed.
 • Graag een oplossing i.
 • Tot die tijd gebruik ik mijn oude A5 wel.
 • Als je een reset geeft maak dan wel een backup van je gegevens.

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Dat is het verschil tussen het wel of niet serieus behandelen van je app. Groet, Peter. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Beste antwoord door wjb 13 april. Maar de app-versie is toch op al die apparaten hetzelfde 6. Waarschijnlijk ivm oudere Android versie en andere app-versie. Powered by inSided.

Welk probleem ervaar je precies?

De app is in de hele EU te gebruiken. Zelfs binnenshuis kunnen veel zenders niet op tablet worden bekeken. Heb eigenlijk nooit klachten, maar dit is wel heel vervelend. Welke update?

Als het buitenshuis bekijken van deze zenders heel belangrijk is voor jou als klant, waar BabyTV onder hoort, ook een stukje service.

Ik zie dat het Pluspakket wel gewoon actief is, explore new opportunities and reach the utmost path of success. Kijk ook naar de beoordelingen in de Appstore; de actuele waardering is gezakt naar 1,8 van 5. Niet thuis.

We adviseren u om te lezen:

 1. Shalinie
  15.10.2019 06:46
  Download de app. Zo kom je dus nooit vast te zitten.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |