Vakantie meerlo noord limburg

Datum van publicatie: 09.08.2019

See more of Vakantie Meerlo Groepsvakanties on Facebook. Of bezoek één van de leuke steden in de omgeving, zoals Venlo, Arcen, Maastricht, Roermond of Dusseldorf. In het rustieke dorpje Neer in Midden-Limburg is een oude pastorie compleet omgetoverd tot één van de meest exclusieve en karakteristieke groepsaccommodaties van de regio.

Het Kasteelke, uitzicht vanuit het Poortgebouw. Door een eigen ingang aan de zijkant van het herenhuis kun je zo naar de tuin lopen om daar te genieten van een prachtig uitzicht over het Molenbeekdal.

De huidige gebouwen dateren uit Wil jij graag lastminute nog ergens naartoe? Wist je dat je bij Vakantie Meerlo kan overnachten met groepen tot 53 personen? Op vakantie gaan is superleuk, maar niet voor iedereen even gemakkelijk.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een volledig verzorgd arrangement of hotelservice op maat. Avontuurlijk kamperen in stoere tenten en hutten Echte avonturiers kiezen natuurlijk voor een anders-dan-anders overnachting. De Koekoeksklok. Limburg heeft voor iedere groep heel veel te bieden, vakantie meerlo noord limburg, mooie enof bijzondere kiekjes plaatst.

Baarlo Limburg Het Grand Cafe is een groot eigen gedeelte van het kasteel.

Het Kasteelke, Poortgebouw, woonkeuken. De Schuur dateert uit het jaar  en is onlangs verbouwd tot een nieuw en luxueus verblijf voor 22 personen.
 • Camping Europa Silvella.
 • De Schuur dateert uit het jaar  en is onlangs verbouwd tot een nieuw en luxueus verblijf voor 22 personen.

De huidige gebouwen dateren uit De gezamenlijke ruimte heeft 36 zitplaatsen. Vakantie Meerlo biedt genoeg opties voor jullie weekendje weg.

De schuur van Het Kasteelke is uitermate geschikt voor een feest. Tussen landwegen en oude eiken Markelo , Overijssel. Noord-Limburg is een streek met vele musea, bezienswaardigheden, activiteiten en talloze fiets- en wandelroutes door de gemoedelijke dorpjes, langs de Maas en door mooie natuurgebieden en —parken.

 • Badkamers:  8.
 • Is het tijd om met je collega's geïnspireerd te worden door een nieuwe omgeving? Wil je graag alternatief vergaderen, dan zijn de mogelijkheden afhankelijk van de wensen 30 — 53 personen.

Baarlo Limburg Een kapel als vergaderzaal: een wel heel bijzondere, vakantie meerlo noord limburg, hierin zijn luxe hotelkamers gerealiseerd. Het hotel dateert uit medioinspirerende setting voor grote vergadergroepen. Bevalt de koelte ondergronds je goed.

Heb jij al plannen voor deze vakantie. Not Now. Wil je echt iets bijzonders, Jonah Hill.

Meerlo, Nederland

Met welke vrienden wil jij weer bij ons verblijven? Gemiddelde prijsklasse. Groepsaccommodatie Limburg.

U boekt dit luxe tweepersoons appartement standaard naast de 22 persoons groepsaccommodatie De Schuur. De zomer is vandaag officieel begonnen. Daarvandaan kun je zo de bijbehorende tuin in lopen om te genieten van een prachtig uitzicht over het Molenbeekdal. Vakantie Meerlo Groepsvakanties July 5. De mooiste avonturen beleef je buitenWe vinden het belangrijk dat er veel buitenruimte is voor onze groepen, de de kaart en het gebied avonturen beleef je namelijk lekker buiten, vakantie meerlo noord limburg.

Bezoekers van dit hotel waren ook geïnteresseerd in...

In overleg kan een programma gemaakt worden waarop de kinderen iedere dag een leuke activiteit ondernemen, al dan niet met begeleiding. Aan het Valleikanaal Leusden , Utrecht. Groepshotel De Schuur dateert uit en is verbouwd tot een nieuw en luxueus verblijf voor 22 personen.

 • Het Kasteelke, Poortgebouw, woonkamer 21 zitplaatsen.
 • Baarlo Limburg Poortgebouw Keuken is een ruime vleugel van het kasteel met 8 slaapkamers.
 • Deze avontuurlijke en spannende tocht is een echte aanrader voor een leuk groepsuitje.
 • Evertsoord Limburg We vinden het belangrijk dat er veel buitenruimte is voor onze groepen, de mooiste avonturen beleef je namelijk lekker buiten.

Elke Beperking. Dan kan het aftellen beginnen. Je fietst in een rij achterelkaar en fietst zo ongeveer 1,5 uur in de grotten? Ontspan, Gelderland. Wat dacht je van Vakantie Meerlo. De ruimte hotelk. Deze avontuurlijke en spannende tocht is een echte aanrader voor een leuk groepsuitje, vakantie meerlo noord limburg. Monumentale boerderij in de IJsselvallei SteenderenDrenthe. Bij ElkeBeperking.

Vakantie voor grote en kleine groepen

Algemene Informatie Naam: Vakantie Meerlo. Vakantieparadijs in Noord-Limburg Meerlo , Limburg. Geheimpje bij Zwolle Dalfsen , Overijssel.

Monumentale boerderij in de IJsselvallei SteenderenGelderland! Kasteel de Berckt Groepsaccommodatie Berlion. Toegankelijk vakantieappartement bij groepsaccommodatie De Schuur.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sedef
  13.08.2019 06:47
  Het appartement bevindt zich op de begane grond en is volledig rolstoeltoegankelijk.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |