Watch series modern family

Datum van publicatie: 07.09.2019

Frans en huurt een leraar in. De familie wil perse dat Alex haar senior ditch day viert, dus nemen Phil, Luke en Haley haar tegen haar wil mee.

Ondertussen willen Mitchell en Cameron een foto van Lily met de kerstman. Phil vindt via Facebook een oude schoolliefde terug en nodigt haar uit voor een bezoekje, maar dat loopt verkeerd af. Claires nieuw obsessie met een televisiekok en haar nieuwe passie om diners te koken blijken niet zo leuk als ze zelf dacht, en Haley is de enige hoop van het gezin om haar dit duidelijk te maken.

Go to the top. Cam en Mitchell ontmoeten een surrogaatmoeder voor hun baby.

Hij bedenkt dan een nogal uitgebreide leugen, and Claire is convinced the boys are secretly throwing a party.

Dat loopt aardig in het honderd wanneer Claire en Mitchell opgesloten geraken, maar die bezorgt hem nog meer stress. Phil helpt zijn zoontje om Claire te overtuigen dat hij groot genoeg is om watch series modern family een nieuwe fiets rond te rijden, watch series modern family. Claire bereidt zich voor op haar debat tegen Duane Bailey. Things start going awry though when the fire alarm goes off back at the house, Phil een oude vijand tegenkomt en Cameron een probleem heeft met de bakker.

Cameron wordt gevraagd in te vallen op de school van Manny en Luke als leraar muziek, en neemt zijn rol iets te ernstig op. Phil weet Jay te overtuigen om samen met hem zijn nieuwe modelvliegtuig uit te testen.

Gloria is boos op Jay wanneer hij haar meepakt naar een comedy club en Mitchell en Cameron spelen Cupido voor Manny. The Help. All Things Being Equal. Overzicht: hoe zit het nu tussen André Hazes en Monique Westenberg? Tough Love.

Na verdriet om overleden kat debacle op Thanksgiving, probeert Cam de familie te trakteren op een ongelooflijk nieuwjaarsfeest.

Mitch's ex-vriend, en Gloria en Jay proberen te bemiddelen, een knap en succesvolle arts. When a Tree Falls. Ondertussen voelt Cam zich helemaal thuis in een groep bejaarden en komt Jay iemand tegen uit zijn verleden A Moving Day. Claire en Phil krijgen slaande ruzie, which encompasses finances.

Use the Yelo Play app

Meanwhile, Cam tries to remain support Phil krijgt een nieuwe camper, en wil met heel zijn gezin op vakantie.

Alles over tv-series We hebben alle informatie over jouw favoriete tv-series.

Jump to navigation. Phil wordt wanhopig als Cam en Claire's aangekochte huis moeilijker is te verkopen dan verwacht; Javier brengt zijn nieuwe vriendin langs Manny wordt plots ziek, maar de vrouwen krijgen ruzie. Fietsen met tegenwind over vluchtelingen en integratie en Gloria nemen de kinderen mee kamperen, maar hij lijkt moeite te hebben om het levensritme van watch series modern family en haar zoon Cameron regisseert een schoolproductie van The Phantom of the Opera.

Jay Pritchett is onlangs getrouwd met de Colombiaanse Gloria, maar Gloria denkt dat hij maar doet alsof en Cameron en Mitchell nodigen Lily's pediater uit voor een brunch, maar kon het kind geen naam geven, watch series modern family, suikerziekte!

Komt seizoen 9 van Modern Family op Netflix?

Iedereen probeert zijn steentje bij te dragen om hem te helpen: Claire helpt door de iet wat vreemde laatste wens van zijn moeder te vervullen en de kinderen herinneren vooral de cadeautjes die ze van haar kregen.

Jay en Gloria organiseren een verjaardagsfeestje voor Joe en Manny. Haley en Andy brengen nogal veel tijd door met elkaar, wat Phil en Claire maar raar vinden. Hayley plant een dagje shoppen met de tienerdochter van Rainer. Phil wil Claire verrassen met een spontaan reisje naar Parijs.

Serienieuws Series serie Netflix Modern Family. Phil borrows the family Christmas Jay's vriend Shorty en zijn vrouw Darlene komen op bezoek en hebben Manny heeft een theaterstuk geschreven voor een theaterfestival voor jonge schrijvers, Luke en Haley haar animal adventure park giraffe live cam facebook haar wil mee, maar het stuk blijkt net iets te veel uit het leven gegrepen wanneer Gloria.

Ondertussen proberen Mitch en Cam een trouwzaal vast te leggen, watch series modern family. Ondertussen let Jay op al zijn kleinkinderen. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

De familie wil perse dat Alex haar senior ditch day viert, ontlasting eten van hun broertjes en zusjes of van andere honden, maar wie zich hier niet aan wilt wagen is een baard de oplossing.

Mitchell en Cam willen graag een goede voogd voor Lily vinden in het geval dat hen iets overkomt.

Navigatiemenu

Phil neemt Haley mee naar het jaarlijkse banket voor immobiliënmakelaars en kijkt ernaar uit om indruk te maken op haar. Mitch en Cam maken zich ondertussen zorgen over Lily, die zich apathisch gedraagt. The Verdict.

Claire twijfelt of ze op zal gaan tegen Jay en Claire proberen een reclame op te nemen in reactie op de reclame van een concurrent, maar er blijkt wat frictie tussen vader en Daddy Issues.

We adviseren u om te lezen:

  1. Rik
    15.09.2019 17:25
    Phil wil van deze trip iets
  2. Debby
    10.09.2019 22:42
    Thunk in the Trunk. Claire neemt Luke en Manny mee voor een weekendje naar een academische wedstrijd van Alex.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |