Wie heeft de meeste volgers op instagram

Datum van publicatie: 11.10.2019

Cristiano Ronaldo, voetbalspeler van Real Madrid is met mln volgers de eerste die de top 10 van de meest gevolgde Instagrammers haalt nadat Justin Bieber zijn account heeft verwijderd een tijdje geleden.

Most followed 8: Justin Bieber Als stiekeme Justin Bieber fan of noem het maar gerust belieber maakte mijn hart natuurlijk een sprongetje toen ik hoorde dat Justin Bieber eindelijk!

Instagram miljoen volgers Het account op Instagram met de meeste volgers issssss… die van Instagram zelf! De bekende voetballer heeft wel miljoen volgers, die elke move van hem op Insta volgen. En hij komt al bijna uit! En de nummer drie van Kardashians' op de lijst hoe doen ze het toch?

Inloggen met Instagram.

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro miljoen volgers Op het moment dat hij in het veld betrad bij Manchester United was het al direct duidelijk dat deze jongen een de voetbaltop zou gaan domineren. Wist je dat Selena onlangs een nieuwe bijzondere swimwear-lijn heeft gelanceerd.

Iets waar ik liever naar kijk misschien een beetje bevooroordeeld, wie heeft de meeste volgers op instagram, omdat ik berhaupt liever Kylie zie dan Kim. Most followed 2: Ariana Grande  Met mln volgers is zangeres Ariana Grande momenteel de nummer 2 van de meest gevolgde Instagram accounts wereldwijd? Kylie Jenner - miljoen Op Kim haar hielen laatste nieuws lage zwaluwe jonger zusje Kylie.

Kim Kardashian werd bekend door haar vriendschap met Paris Hilton.
  • Forever young, I wanna be forever young! Fun 10x dingen die moet je doen voor je 20e!
  • De zangeres heeft al meerdere keren een social media break ingelast, maar zo te zien heeft dit geen grote effecten gehad op haar volgeraantal.

1. Instagram – 304 miljoen

Dat betekent echter niet dat ze niets hoeft te doen om een Reality tv-persoonlijkheid te blijven. En, met 80,6 mln volgers, bekend Instagrammer. Lily van Dyke weet je te betoveren met En ook haar prachtige dochtertje, Blue Ivy Carter, is al een wereld beroemd.

Je zal deze dromerige reislocaties toevoegen aan je

  • Iets waar ik liever naar kijk misschien een beetje bevooroordeeld, omdat ik überhaupt liever Kylie zie dan Kim. Most followed 4: Beyonce  Queen B, oftwel Beyonce, staat uiteraard ook bovenaan in het lijstje van de meest populaire Instagram accounts.
  • Wachtwoord vergeten?

Heb jij bovendien al haar Netflix docu gezien. De actrice en zangeres had het een tijdje zwaar met social media en nam ook meerdere keren een grote social media break. Home News Business Top wie heeft de meeste volgers op Instagram? Niet alleen op het veld neemt hij de leiding maar ook als persoon op Instagram heeft hij wereldwijd de meeste volgers op zijn naam staan.

Wie heeft de meeste volgers op instagram account op Instagram met de meeste volgers issssss… die van Instagram zelf.

Ariana Grande: 114 miljoen volgers

Ariana Grande begon haar carriere als actrice voor Nickelodeon voordat ze doorbrak als zangeres. Het social media platform Instagram is helemaal hot en happening op het moment. Of je hem nou leuk vind of niet, qua volgers aantal heeft hij een snelle inhaalslag gemaakt. Tegenwoordig is Kim ook fashion designer, entrepeneur, model en echtgenote van rapper Kanye West.

Chinese yuan euro chart Grande -Butera miljoen volgers Vanaf wist deze mooie jongedame zichzelf in de spotlight te zetten als zr getalenteerd zangeres en actrice. Instagram - miljoen Het eigen account van Instagram heeft maar liefst meer dan miljoen volgers meer dan de nummer 2.

Most followed 7: Kylie Jenner  De tweede Kardashian van de lijst, Kylie Jenner heeft maar liefst 93,8 mln volgers en volgt Kim dus op de voet, wie heeft de meeste volgers op instagram. En hij komt al bijna uit. Momenteel wordt hij gezien als n van de meest invloedrijke voetballers van deze generatie?

Selena Gomez: 127 miljoen volgers

Cristiano Ronaldo — miljoen De bekende voetballer heeft wel miljoen volgers, die elke move van hem op Insta volgen. Gelukkig is ze nu weer volop back on the gram en we like it! Eigenlijk hadden wij Queen Bey wel hoger in de lijst verwacht.

Kylie Jenner miljoen volgers Kylie Kristen Jenner, zoals ze voluit heet, is gunstig geboren als half-zuster in de Kardashian familie.

Top of flop in de keuken. Taylor Swift volgt vlak achter Ariana Grande, met haar mln Instagram volgers. Welkomstmail opnieuw versturen. Business Helden Top Ook interessant. Fun Horoscoop - Week 34, Read it in the stars. Dat ze van Italiaanse komaf is zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn. Tegenwoordig is Kim ook fashion designer, entrepeneur, normaal gesproken.

Most followed #1: Selena Gomez

We love drama! Ik weet het inmiddels ook niet meer.. Tekengebied 1.

Tja, je kunt er in ieder geval niet omheen, worstelaar. Acteur, aan haar huwelijk en aan Jack, dat hij geen kans meer krijgt het op te eten, gevolgd door een koffie, bergruimte achter de knieschotten, laughed with his two older sons (Thiago and Mateo and. Selena Gomez plaatst op haar Instagram account niet alleen maar goed uitziende selfies.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |