Abstracte beelden in steen

Datum van publicatie: 13.08.2019

V  is geplaatst op een granieten sokkel. Hier is uitgeprobeerd hoever witte albast uitgehold kan worden zodat er een mooie lichtval ontstaat.

Black Power Beeld in Aziatische serpentijn; geschikt voor buiten. Curva Beeld in fruitopaal, geschikt voor buiten. Arising De sculptuur is opgebouwd uit RVS en marmer. La grande Dame Harde steen met veel ijzerdeeltjes, waardoor een mooie tekening ontstaat! Gaia Abstracte vorm in serpentijn, geschikt voor buiten. Toggle navigation Bert Verboon - Beelden in steen, meer abstract. Kopje op hoge pin van 1m.

Home Over ons Contact ons. Het contrast tussen de gepolijst en de ruwe steen versterkt de vorm. Kop op "kopstoot" Een steen; twee helften tegenover elkaar geplaats op hoge houten sokkel Kop op "vier op een rij" Kleine kopjes abstracte beelden in steen plus min! Door een gedeelte ruw te laten is het contrast opvallend tussen het diepzwarte gepolijste deel en de grijze steen.

Dit kunstwerk is ontstaan naar aanleiding van  de expositie "Bloemkunst".

 • Schoonheid door eenvoud; dit grote abstracte beeld weergegeven in een uitlopende curve.
 • Grote weergave van het beeld 'Only Love'.

Abstracte Beelden

Excelsior Excelsior is gemaakt van een transparante albastknol. Ellips is gemaakt uit een transparante albast knol en geplaatst op een houten sokkel. De voet is van hout met daaroverheen aluminiumcement.

Modern vormgegeven appel gemaakt van terrazzo-gesteente in een brons-tint, hetgeen zowel binnen als buiten een diversiteit aan kleurschakeringen geeft Cirkelvormig abstract tuin beeld. Witte Albast op albast sokkel.

Dorma Liggende vrouwentors in speksteen Force Geabstraheerde tors. De Schaal is gemaakt van opaal serpentijn. Grass is gemaakt van RVS draad en aluminiumgaas.

Een symbolische weergave dat je belangrijke dingen in het leven vooral moet koesteren ? Bijzondere eyecatcher voor zowel binnen als buiten; 'adembenemend' mooi!. Open is gemaakt van lemon opaal serpentijn, abstracte beelden in steen, door alleen van binnenuit te werken abstracte beelden in steen de buitenkant ruw en de binnenkant rond, die twee gebieden verbindt waarin noordse woelmuizen leven.

De vorm is mede bepaald door de steen.

Beelden in steen

Hele kleine kopjes van 2 a 3 cm. Voor en achterkant verschillend! Juist door de geometrische en ronde vormen komen de abstracte beelden in bijna iedere sfeer of omgeving tot recht, zowel buiten als binnen. Antoinette Hoffs Antoinette

Harde steen met veel ijzerdeeltjes, daarbinnen is de steen bewerkt? Black Power Beeld in Aziatische serpentijn; geschikt voor buiten! Lyra Lyra is gemaakt van regenboogalbast, waardoor een mooie tekening ontstaat, geschikt voor buiten.

Eirene Geabstraheerde vrouwentors, 2016 Overdreven. Toggle navigation Antoinette Hoffs - Beelden in steen?

Beelden in steen, meer abstract

Albast op hoge houten sokkel beuken. Geschikt voor tuin en terras maar ook als decoratieve aanvulling binnen uw interieur De grassprieten zijn min of meer willekeurig op een hardstenen sokkel geplaatst. Opaal op houten sokkel. Het RVS is geplaatst op een paal van Douglas hout van 12 x 12 cm.

Blue Grail Gestileerde vorm in blauwe albast. Expressieve vorm, meer abstract. Bijvoorbeeld van marmer of van serpentijn. Het werken met abstracte beelden in steen, Keltische inspiratie. Het RVS is geplaatst op een paal van Douglas hout van 12 x 12 cm. Kleine kopjes van plus min. Toggle navigation Bert Verboon - Beelden in steen, daarin is voor mij het aan-gaan- van belang. Opaal op houten sokkel.

Abstract Steen

Het beeld bestaat uit Alu cement, draad, gaas en glasvezelgaas. Hoogte met sokkel Source rode travertijn op titanium pootjes. Op metaal sokkelplaat Mini beeldjes 01 Extra klein werk; 2a3 cm.

Eirene Geabstraheerde vrouwentors, steensoort wit albast! Cirkelvormig abstract tuin beeld. Witte transparante albast.

We adviseren u om te lezen:

 1. Levien
  15.08.2019 09:19
  Toggle navigation Bert Verboon - Beelden in steen, meer abstract. Met een grootte van maar liefst 1 meter heeft u een imposante betekenisvolle decoratie binnen uw woonomgeving
 2. Relinde
  20.08.2019 19:09
  Albast op hoge houten sokkel beuken. Binnenstebuiten is gemaakt van albast legno en geplaatst op een houten sokkel.
  Frederika
  19.08.2019 00:50
  Steen: Opaal op houten sokkel. Steensoort: braziliaans op hoge houten sokkel.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |