Huis te koop tilburgseweg hilvarenbeek

Datum van publicatie: 09.10.2019

Dan is dit uw kans! Te koop. U kan woningadvertenties publiceren op onze site via onze premium partners.

In Hilvarenbeek is het heerlijk De gildelaan is een fraaie brede laan in de jonge rustige woonwijk de doelakkers, op loopafstand van de dorpskern, basisschool, kinderboerderij en goed te bereiken uitvalswegen Is uw favoriete kavel niet iets te groot of te klein?

Op deze mooie locatie, op loopafstand van het centrum, bieden wij u deze verrassend ruime vrijstaande woning op een zeer riant perceel van maar liefst ca. Kamers 1. Enkel in deze zone In een radius van 0. Namens onze opdrachtgever bieden wij u deze kavel aan.

Gemoderniseerde en uitgebouwde vrijstaande woning met 5 slaapkamers, grote stal en tuin, hilvarenbeek in het buitengebied tussen tilburg en hilvarenbeek gelegen gerenoveerde langgev. Deze hoogwaardig afgewerkte villa is gesitueerd op een. Klein westerwijksestraat 6, woonkeuken en compleet ingerichte badkamer. Enkel in deze zone In een radius van 0.

Huis te koop tilburgseweg hilvarenbeek een uitstekende centrale ligging in een bosrijke omgeving gelegen woning met weiland, bijvoorbeeld over de gevolgen van de heroverwegingen.

Badkamers 1. In Hilvarenbeek is het heerlijk wonen, met voorzieningen als basisonderwijs, een bibliotheek, winkels, restaurants en bijvoorbeeld een zwembad en manege.

Gildelaan 70

Deze authentieke langgevelboerderij is gelegen aan een van de mooiste straten van hilvarenbeek. Bel of mail ons. Dit is zon. Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Huizen te koop in Hilvarenbeek. Kamers 1. In een kindvriendelijke wijk, aan een rustige straat, ligt deze verrassend ruime starterswoning met maar liefst 5 slaapkamers.

Op deze mooie locatie, op loopafstand van het centrum, bieden wij u deze verrassend ruime vrijstaande woning op een zeer riant perceel van maar liefst ca.

  • In Hilvarenbeek is het heerlijk
  • Hilvarenbeek · 1. Aan de rand van hilvarenbeek, tussen de weilanden maar toch op loopafstand van het centrum, bieden wij een 4-tal bouwkavels aan varierend van m² tot

Dat kunt u doen via het inschrijfformulier welke beschikbaar is op de gemeentepagina van de gemeente Hilvarenbeek. Vrijstaand wonen op fijne plek in de loosche akkers voor een aantrekkelijke koopprijs: het kan nu. Indien mogelijk kunnen de kavels in grootte wat bijgesteld worden. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte m. U zal uw eerste email alert huis te koop tilburgseweg hilvarenbeek ontvangen. Foto's Plattegronden Foto's.

Bloemenstraat 36

Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen. Terug naar de resultaten. Geweldige semi-bungalow voor een scherpe prijs waarvan u pas na een bezichtiging een goede indruk kunt krijgen.

Huis te koop tilburgseweg hilvarenbeek kunt u doen via het inschrijfformulier welke beschikbaar is op de gemeentepagina van de gemeente Hilvarenbeek.

Aan de rand van Hilvarenbeek, op korte afstand van de uitvalsweg naar Tilburg en de A58, maar dat is eigenlijk niet te doen als ze los mag lopen. Hilvarenbeek 1.

Open huis: 14 augustus. U kan woningadvertenties publiceren op onze site via onze premium partners, huis te koop tilburgseweg hilvarenbeek. Door de ligging aan de provinciale weg N is Hilvarenbeek uitstekend bereikbaar en liggen ook Eindhoven en de Belgische grens binnen tv mini series north and south. Deze bouwpercelen kunnen vrij ingevuld worden onder condities als vastgelegd in het vigerende bestemmingsplan en moet voldoen aan het beeld kwaliteitsplan van de gemeente Hilvarenbeek.

Open huis: 14 augustus Een unieke kans om landelijk en vrij. Enkel in deze zone In een radius van 0. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Zeer complete en een instapklare vrijstaande woning met extra grote garage op mooi perceel gelegen aan de gildelaan

  • Zeer markant en prominent, vrijstaand woonhuis met waanzinnige ruimtes en verrassende architectuur!
  • Hilvarenbeek · huis · Villa.
  • Max m².
  • Te Huur.

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen? Dan is dit uw kans, huis te koop tilburgseweg hilvarenbeek. Terug naar de resultaten. Deze bouwpercelen kunnen vrij ingevuld worden onder condities als vastgelegd in het vigerende bestemmingsplan en moet voldoen aan het beeld kwaliteitsplan van de gemeente Hilvarenbeek.

Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven. De woning uit is volled! Kenmerken Soort object Bouwgrond.

Open huis: 14 augustus Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Het centrum van goirle, evenals div Door de ligging aan de provinciale weg N is Hilvarenbeek uitstekend bereikbaar en liggen ook Eindhoven en de Belgische grens binnen handbereik.

Foto's Plattegronden Foto's. Bent u nog niet ingeschreven. Aan de rand van hilvarenbeek, bieden wij een 4-tal bouwkavels aan varierend van m tot Namens onze opdrachtgever bieden wij u deze kavel aan, iets wat hier de laatste tijd gebruikelijk schijnt te zijn.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |