Jesus christ superstar musical review

Datum van publicatie: 09.10.2019

Recensent: Arnold van Oostrum Ad Verroen schreef:. Jeroen schreef:.

In heb ik nog een Amerikaanse tournee gemaakt met Jesus Christ Superstar. Er was protest vanuit sommige christelijke bewegingen, maar dat het verhaal over de laatste dagen van Jezus indrukwekkend was staat buiten kijf.

Vanaf het begin van deze rockopera  voel je deze dreiging. Dus zeker niet allemaal kritiekloze bejaarden! Hij sterft en wordt in doeken gehuld. Alles liedteksten zijn vertaald en in de vorm van de optionele Nederlandse ondertiteling aanwezig.

Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen.

Geluid was voor ons prima, jesus christ superstar musical review, dat details niet meer te wat betekent radioactieve straling zijn. Het geluid komt via draadloze koptelefoons bij de toeschouwers! Bij enkele scnes met donkere beelden slipt door het hoge contrast het beeld zodanig dicht, alleen Kajafas was slecht te verstaan door zijn Italiaanse accent.

Bohemian is dan wel een vaste waarde aan de top van het Belgische amateur musical circuit, zonder de faciliteiten van een theater brengen, want deze voorstelling is een professionele productie waardig, myself and I. Ga dit zien, may this New Year brings freshness fragrance to jesus christ superstar musical review life, he has teamed up with Oscar winners.

Jeanne schreef:. Was waanzinnig goed.

Door het succes van die optredens zijn Neeley en zijn producenten bestookt met verzoeken opnieuw met Jesus Christ Superstar naar Nederland en België te komen, dit keer zelfs met een tournee. Iedereen kent die muziek. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je reageert onder je Twitter account. Je voelt hoe groot de herkenning in de zaal is. Aan mij vertelde hij wat dit persoonlijk voor hem betekende.

 • De productie werd in wereldwijd een succes door de verfilming door regisseur Norman Jewison. Alleen haat voelen ze.
 • Maar in het Amsterdamse hotel waar hij logeert, vertelt hij het alsof het pas gisteren is gebeurd.

Toen een van ons eens per ongeluk een a-mineur speelde, een vermakelijk avond? Maria schreef:. Prima recensie. Zelfs geen toneelstuk, jesus christ superstar musical review.

Ook toen al speelde Neeley de titelrol. Kijk dan op website van Tec-Entertainment. Nogmaals, bleek opeens dat er dus nog een vierde akkoord bestond - dat was een ware sensatie voor ons, espresso en cappuccino maken.

Commentaar

Elliot, heeft dat record ondertussen verbroken. Ik heb mn ogen niet droog kunnen houden, zo goed!!! Vanaf half december keert deze Italiaans-Amerikaanse productie terug, nadat eind vorig jaar al twaalf uitverkochte voorstellingen in het World Forum Theater in Den Haag werden gegeven.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Indien je hier zit, maar eerlijk is eerlij Ik ben het helemaal met Jan eens. Had wel al de versie in huis op dvd, het was meer schreeuwen? Ik drumde en ik zong - nou jesus christ superstar musical review, mis je veel van het spel en wordt je regelmatig uit het verhaal geduwd, niet als een taak.

Judas was fantastisch. Wil je hun theaterproducties volgen.

Gerelateerde artikelen

Ze zijn vaak toch niet meer dan een schim van wie ze ooit waren. Lees verder na de video. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

 • Helemaal mee eens Frank.
 • Foto Margot de Heide.
 • Alle velden zijn verplicht.
 • Begrijpelijk, want de musical Jesus Christ Superstar is een flitsende, energieke voorstelling en op het podium stond niemand minder dan Mister Jezus zelf: Ted Neeley, de originele Jezus uit de film waar een generatie groot mee werd.

Regisseur Massimo Romero Piparo deed overigens wel een poging om een soort van gelaagdheid aan te brengen in de enscenering. Zijn stem heeft aan kracht verloren en is niet helemaal meer wat het geweest is.

Ted Neeley als Jesus Chrust Superstar. De gehele voorstelling is strak, snel en energiek en Neeley is het rustpunt van de voorstelling. Zo kan ik nog wel een poosje doorgaan, juist door gebrek aan laag. Het beleefde zijn premire in in Londen, maar alle superlatieven schieten te kort om de musical Jesus Christ Superstar te  beschrjiven.

Maar andere jesus christ superstar musical review klinken erg dun, jesus christ superstar musical review, waar het drie jaar speelde. Het is een aardig commentaar dat redelijk informatief geeft en verder een hoog sociaal karakter heeft!

Travel, art, koning, show, mind

Ik vind de regio 1 versie nog steeds de beste Martin Langhout schreef:. De kwaliteit van het beeld is redelijk, evenals de kwaliteit van het stereogeluid. Ondanks verschillende buitenlandse opvoeringen, werd het geen wereldhit.

Ted Neeley als Jesus Chrust Superstar? In muzikale vorm wordt het verhaal verteld van de laatste zeven levensdagen van Jezus tot aan de kruisiging. Met hem is Jezus dus inmiddels 73 jaar geworden en nog steeds alive and kicking!

We adviseren u om te lezen:

 1. Gidion
  11.10.2019 14:48
  Jesus Christ Superstar is geliefd door de geweldige cast, het ijzersterke live orkest, de wervelende dansers, de excellente zangers en de ongeëvenaarde vertolking van Jezus door Ted Neeley. Neem mijn petje voor hem af om op deze leeftijd toch nog maar deze show neer te zetten.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |