Kan whatsapp niet downloaden

Datum van publicatie: 11.10.2019

Om relevante advertenties te tonen. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten.

Problemen met het downloaden en verzenden van mediabestanden Samenvatting Veel voorkomende problemen met het downloaden of versturen van foto's, video's of Gesproken berichten zijn: Je telefoon heeft een netwerk probleem.

In dat geval kun je altijd nog uitwijken naar alternatieven, zoals een sms-berichtje. Klik dan hier! Als je gebruikmaakt van Google Drive , dan is dit de eenvoudigste manier om een back-up van WhatsApp te maken. Als je gebruikmaakt van wifi, controleer dan of deze verbinding ook daadwerkelijk internettoegang biedt. Krijg je WhatsApp echt helemaal niet meer aan de praat?

Dit token is niet meer valide. Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het kan whatsapp niet downloaden. Dit artikel camping roestelberg drunense duinen verwarrend Dit artikel heeft mijn vraag niet beantwoord De oplossing werkt niet De functie of het beleid staat mij niet aan.

Kies Back-up maken naar Google Drive en geef aan naar welk Google Drive account je de back-up wilt uploaden. Dit kun je controleren op deze website. Veelgestelde vragen. Oops… er ging wat mis.

 • Voeg je Google-account opnieuw toe via Instellingen. Probeer een webpagina te laden om je hiervan te verzekeren.
 • Dit kun je doen door de SD-kaart in een SD-kaartlezer van de computer te plaatsen en de bestanden te kopiëren naar je computer.

Chwhynny Overbeeke

Bevestigingsmail verstuurd! In dat geval kun je altijd nog uitwijken naar alternatieven, zoals een sms-berichtje.

Het kan ook gebeuren dat het downloaden gepauzeerd straat. Al je WhatsApp-media zijn nu gewist. Log in op je Google-account. Tik op de optie SD-kaart formatteren of SD-kaart wissen. Als je gebruikmaakt van mobiele data, controleer dan of deze functie niet per ongeluk is uitgeschakeld.

Dit kun je doen door de SD-kaart in een SD-kaartlezer van de computer te plaatsen en de bestanden te kopiren naar je computer. Als je SD-kaart vol is kan WhatsApp hierop geen gegevens bewaren. Controleer nogmaals en desnoods driedubbel of je telefoon beschikt over een actieve internetverbinding met een sterk signaal. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Veelgestelde vragen. Android kan whatsapp niet downloaden internet tips How To Berichten Whatsapp.

WhatsApp down?

Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Voor foutmeldingen: , en Volg de instructies in de sectie 'Er is onvoldoende ruimte op het apparaat' en probeer WhatsApp opnieuw te installeren. Het kan nodig zijn om een nieuwe SD-kaart te kopen om bestanden op te slaan en te verzenden.

Log in op je Google-account. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Met deze tips zorg je dat een vastgelopen app installatie toch lukt. WhatsApp zou nu je gedownloade bestanden moeten bewaren.

Akkoord en door naar Computertotaal. App downloaden lukt niet: dit kun je eraan doen Bij het installeren van een nieuwe app kan het zomaar kan whatsapp niet downloaden het updaten van apps lukt niet of een app wil niet downloaden.

Account Options

Soms wil WhatsApp niet goed werken als je een bepaalde update niet hebt. Het downloaden van apps kan dan zijn uitgeschakeld. Tik rechtsboven op je accountfoto en vervolgens op Aankopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren. Als je draadloze netwerk problemen geeft kan het helpen om het even via 3G of 4G te proberen. Je zult dit moeten wijzigen; raadpleeg de handleiding van je telefoon voor instructies. Als je gebruikmaakt van kan whatsapp niet downloaden, wordt dit waarschijnlijk veroorzaakt door:. Door nogmaals op het appicoon te tikken start je de download weer. Ga nu naar de App Store en installeer de apps die je nog wilde terugzetten, kan whatsapp niet downloaden.

Wanneer je problemen hebt met het downloaden of updaten van WhatsApp vanuit de Google Play Store, controleer dan of deze verbinding ook daadwerkelijk internettoegang biedt.

App downloaden lukt niet: dit boete rijden zonder helm scooter je eraan doen Bij het installeren van een nieuwe app kan het zomaar gebeuren: het updaten van apps lukt niet of een app wil niet downloaden!

App downloaden lukt niet: dit kun je eraan doen

Daarna kun je het icoontje verwijderen door op de x te drukken. Start je telefoon opnieuw op. Akkoord en door naar Computertotaal.

Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen, kan whatsapp niet downloaden. Als je niets kunt bewaren, in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebtis je kaart waarschijnlijk ingesteld op alleen-lezen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Mille
  14.10.2019 20:18
  In dit geval moet je je SD-kaart opnieuw formatteren.
 2. Wandana
  18.10.2019 03:08
  Bij het installeren van een nieuwe app kan het zomaar gebeuren: het updaten van apps lukt niet of een app wil niet downloaden.
  Werner
  21.10.2019 01:55
  Als je een Android-telefoon hebt, kun je in Google Play checken of er updates beschikbaar zijn voor WhatsApp. Als de bovenstaande tips niet werken, probeer dan de cache te wissen van Google Play Store door naar Instellingen te gaan op je telefoon.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2019 hurtadocavanaugh.com | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |